"Алиса в страната на чудесата" - мюзикъл

... прочети още Руският бестселър Първият семеен мюзикъл с 3D визуализация "Алиса в страната на чудесата" . Незабравимо приключение за цялото семейство! Мюзикълът "Алиса в страната на чудесата" е нов, неочакван прочит на вечната история на Люис Карол. Екшън, пълен с приключения и трансформации, историята на пътуването на модерното момиче Алиса, което мечтае за славата на поп звезда, във вълшебния задкулисен свят на шоубизнеса. По трънливия път към успеха тя ще се срещне с невероятни герои като Белият заек, Шапкарят, Кралицата и други. И понякога зрителят ще трябва да отгатне - кой е това? В мюзикъла "Алиса в страната на чудесата" чудесата стават реалност, а реалността е като чудо. Всичко това е благодарение на симбиозата между РЕАЛЕН СЦЕНИЧЕН СЮЖЕТ : страхотна актьорска игра, съвременни песни на живо, енергични танци и УНИКАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ: 3D супер ефекти, стерео ефекти и ... вълшебни очила! Да, иновативни очила, разработени с технологии INFITEC за използване от специалисти на НАСА за военни и медицински цели. В комбинация с ново поколение прожектори, те осигуряват ненадминато качество на 3D проекция. Актьорските реплики ще бъдат дублирани от нашумелия участник в шоуто "България Търси Талант" - Петър Байков, а песните ще бъдат изпълнени на живо в оригиналната версия на руски език от забележителната московска трупа. Тази година се навършват 150 години от великата книга на Люис Карол, която направи фурор в световната литература и остава загадка и до днес. Новият 3D мюзикъл "Алиса в страната на чудесата" ще остави трайно впечатление в съзнанието ви и завинаги ще промени представата ви за семейни забавления! * 3D очилата ще бъдат раздавани безплатно в залата и трябва да бъдат върнати след края на предствлението * Деца до 6-годишна възраст влизат без билет и без право на отделно седящо място. Любезно молим за предоставяне на копие от акта за раждане на детето на входа на залата. * Спектакълът е с продължителност 120 мин с антракт

"Алиса в страната на чудесата" - мюзикъл

Дати на провеждане


Цени

от 30.00 лв. до 60.00 лв.

Подходящо
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Руският бестселър
Първият семеен мюзикъл с 3D визуализация
"Алиса в страната на чудесата" .
Незабравимо приключение за цялото семейство!

Мюзикълът "Алиса в страната на чудесата" е нов, неочакван прочит на вечната история на Люис Карол. Екшън, пълен с приключения и трансформации, историята на пътуването на модерното момиче Алиса, което мечтае за славата на поп звезда, във вълшебния задкулисен свят на шоубизнеса. По трънливия път към успеха тя ще се срещне с невероятни герои като Белият заек, Шапкарят, Кралицата и други. И понякога зрителят ще трябва да отгатне - кой е това?

В мюзикъла "Алиса в страната на чудесата" чудесата стават реалност, а реалността е като чудо. Всичко това е благодарение на симбиозата между РЕАЛЕН СЦЕНИЧЕН СЮЖЕТ : страхотна актьорска игра, съвременни песни на живо, енергични танци и УНИКАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ: 3D супер ефекти, стерео ефекти и ... вълшебни очила! Да, иновативни очила, разработени с технологии INFITEC за използване от специалисти на НАСА за военни и медицински цели. В комбинация с ново поколение прожектори, те осигуряват ненадминато качество на 3D проекция.

Актьорските реплики ще бъдат дублирани от нашумелия участник в шоуто "България Търси Талант" - Петър Байков, а песните ще бъдат изпълнени на живо в оригиналната версия на руски език от забележителната московска трупа.

Тази година се навършват 150 години от великата книга на Люис Карол, която направи фурор в световната литература и остава загадка и до днес. Новият 3D мюзикъл "Алиса в страната на чудесата" ще остави трайно впечатление в съзнанието ви и завинаги ще промени представата ви за семейни забавления!

* 3D очилата ще бъдат раздавани безплатно в залата и трябва да бъдат върнати след края на предствлението
* Деца до 6-годишна възраст влизат без билет и без право на отделно седящо място. Любезно молим за предоставяне на копие от акта за раждане на детето на входа на залата.
* Спектакълът е с продължителност 120 мин с антракт
Източник:

Други събития в Национален дворец на културата - София

ср 10 Юни - чт 11 Юни след 13 дни
Национален дворец на културата - София
чт 11 Юни - сб 13 Юни след 14 дни
Цени: 10 - 20 лв.
Национален дворец на културата - София
пт 10 Юли / 15:00 след 43 дни
Национален дворец на културата - София
сб 11 Юли / 11:00 след 44 дни
Национален дворец на културата - София
вт 14 Юли / 09:00 след 47 дни
Национален дворец на културата - София
Виж всички

Събития наблизо

Днес 28 май
чт 28 Май - пт 12 Юни
на 815метра в Галерия "Арте"
чт 28 Май / 19:00
Цени: 12 - 25 лв.
на 1.3км. в Зала "България" - София
премиера
чт 28 Май / 19:00
Цени: 15 - 40 лв.
на 1.7км. в Национална опера и балет - София
чт 28 Май / 19:00
Цени: 10 - 20 лв.
на 1.4км. в Tеатър "Българска армия" - София