Минало събитие

"Апарт"

... прочети още Режисьор: Илко Ганев Драматург: Людмила Сланева Визуална среда: Владислав Илиев С: Антъни Пенев, Бориса Сарафова, Димитър Крумов, Надя Керанова, Петя Бончева, Севар Иванов Фотограф: Светослав Караджов Документален спектакъл по текстове и интервюта на едни от най-значимите български режисьори и актьори. Шест млади артисти влизат в образите и разказват истории на едни от най-изявените български творци от театъра и киното – Наум Шопов, Крикор Азарян, Стефан Илиев, Ицхак Финци, Гинка Станчева, Емилия Радева, Жоржета Чакърова, Георги Велчовски, Гергана Кофарджиева и др. Представлението борави със средствата на пърформанса и въздейства като арт инсталация, разкривайки възможностите на ново камерно сценично пространство в Театър Азарян . Там публиката преживява експеримента, съчетаващ в себе си интерактивно поднесени документални текстове, съчинения, разкази и интервюта за живота на едни от най-обичаните артисти. Историите за света на киното и театъра са разказани от авторите на сборника Артисти със сребро в косите и събрани в драматургична рамка от актрисата Людмила Сланева.

Дати на провеждане

29 февруари 2020 от 18:30ч.
Театър "Азарян"
София
изминало
Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече Режисьор: Илко Ганев
Драматург: Людмила Сланева
Визуална среда: Владислав Илиев
С: Антъни Пенев, Бориса Сарафова, Димитър Крумов, Надя Керанова, Петя Бончева, Севар Иванов
Фотограф: Светослав Караджов

Документален спектакъл по текстове и интервюта на едни от най-значимите български режисьори и актьори. Шест млади артисти влизат в образите и разказват истории на едни от най-изявените български творци от театъра и киното – Наум Шопов, Крикор Азарян, Стефан Илиев, Ицхак Финци, Гинка Станчева, Емилия Радева, Жоржета Чакърова, Георги Велчовски, Гергана Кофарджиева и др.

Представлението борави със средствата на пърформанса и въздейства като арт инсталация, разкривайки възможностите на ново камерно сценично пространство в Театър Азарян . Там публиката преживява експеримента, съчетаващ в себе си интерактивно поднесени документални текстове, съчинения, разкази и интервюта за живота на едни от най-обичаните артисти. Историите за света на киното и театъра са разказани от авторите на сборника Артисти със сребро в косите и събрани в драматургична рамка от актрисата Людмила Сланева.
Източник:

programata.bg


Още събития с участието на тези артисти

Утре 12 юли
нд 12 Юли / 11:00 утре
Цени: 7 - 10 лв.
Младежки театър "Николай Бинев" - София
нд 19 юли
нд 19 Юли / 11:00 след 8 дни
Цени: 7 - 10 лв.
Младежки театър "Николай Бинев" - София

Изминали събития с участието на тези артисти

вт 07 Юли / 19:00
Цена: 12 лв.
Театрална работилница "Сфумато" - София
вт 30 Юни / 19:00
Цени: 4 - 15 лв.
Плевен
чт 25 Юни / 19:00
Цена: 10 лв.
Плевен
ср 24 Юни / 19:00
Цена: 10 лв.
Плевен
чт 18 Юни / 19:00
Цена: 10 лв.
Плевен
ср 17 Юни / 19:00
Цени: 6 - 24 лв.
Плевен
чт 30 Апр / 19:00
Цена: 8 лв.
Младежки театър "Николай Бинев" - София
вт 28 Апр / 19:00
Цена: 14 лв.
Театрална работилница "Сфумато" - София
вт 28 Апр / 19:00
Цени: 4 - 15 лв.
Плевен
пн 27 Апр / 19:00
Цена: 14 лв.
Театрална работилница "Сфумато" - София