Минало събитие

Балет "Тодес" #Продължение

... прочети още БАЛЕТ “ТОДЕС” с нов танцов спектакъл #ПРОДЪЛЖЕНИЕ ! Модерен балет номер едно в Русия отпразнува 33 години от създаването си с нов шоу-спектакъл “#ПРОДЪЛЖЕНИЕ” ! Българската публика ще има удоволствието да види новата програма на “ТОДЕС” на 23 МАРТ в СОФИЯ и на 25 МАРТ във ВАРНА. Впечатляваща хореография, поразителен синхрон, пищни костюми, авторска музика и 33 години на върха – това е балет “ТОДЕС”! Балет „Тодес”, превърнал се в символ и съществен елемент от съвременната култура на Русия е създаден през 1987 година. Създател, балетмайстор и постановчик на балета е Алла Духова. Балетът не остава незабелязан и от световни музикални легенди като Майкъл Джексън, Марая Кери, Алла Пугачова и други звезди, с които споделят сцена. През 2001 година Алла Духова е поканена лично от Путин на среща с 15 – те най – изтъкнати жени в Русия, постигнали успех в творческата си кариера. Името на балета – „Тодес” идва от един от най – опасните елементи във фигурното пързаляне, а самата Духова е хореограф на носителите на сребърни олимпийски медали французите Марина Анисина и Гвендал Хейзър. Зрителите ще бъдат пленени от разтърсващия емоционален заряд на всеки танц в зрелищния спектакъл. Сюжетните линии, преплитащи се в изящната хореография ще пренесат публиката в друго измерение - с света на “ТОДЕС”. "Уважаеми клиенти, Във връзка с решение на Мистистерския съвет от дата 08.03.2020 г. за забрана на всички културни събития на закрито, Ви уведомяваме, че спектаклите на балет "Тодес" се отменят за месец май. Представленията ще се проведат на 10 май в град Варна и на 11 май в град София. Всички закупени билети до момента важат за новите дати без необходимост от презаверяване. Молим да ни извините за причиненото неудобство! С уважение, Екипът на "Дегрис Ивентс" "

Балет "Тодес" #Продължение

Дати на провеждане

Варна
изминало
София
изминало

Цени

от 30.00 лв. до 70.00 лв.


Описание

... прочети повече БАЛЕТ “ТОДЕС” с нов танцов спектакъл #ПРОДЪЛЖЕНИЕ !

Модерен балет номер едно в Русия отпразнува 33 години от създаването си с нов шоу-спектакъл “#ПРОДЪЛЖЕНИЕ” ! Българската публика ще има удоволствието да види новата програма на “ТОДЕС” на 23 МАРТ в СОФИЯ и на 25 МАРТ във ВАРНА.
Впечатляваща хореография, поразителен синхрон, пищни костюми, авторска музика и 33 години на върха – това е балет “ТОДЕС”!

Балет „Тодес”, превърнал се в символ и съществен елемент от съвременната култура на Русия е създаден през 1987 година. Създател, балетмайстор и постановчик на балета е Алла Духова. Балетът не остава незабелязан и от световни музикални легенди като Майкъл Джексън, Марая Кери, Алла Пугачова и други звезди, с които споделят сцена.

През 2001 година Алла Духова е поканена лично от Путин на среща с 15 – те най – изтъкнати жени в Русия, постигнали успех в творческата си кариера.
Името на балета – „Тодес” идва от един от най – опасните елементи във фигурното пързаляне, а самата Духова е хореограф на носителите на сребърни олимпийски медали французите Марина Анисина и Гвендал Хейзър.

Зрителите ще бъдат пленени от разтърсващия емоционален заряд на всеки танц в зрелищния спектакъл. Сюжетните линии, преплитащи се в изящната хореография ще пренесат публиката в друго измерение - с света на “ТОДЕС”.

"Уважаеми клиенти,

Във връзка с решение на Мистистерския съвет от дата 08.03.2020 г. за забрана на всички културни събития на закрито,
Ви уведомяваме, че спектаклите на балет "Тодес" се отменят за месец май. Представленията ще се проведат на 10 май в град Варна и на 11 май в град София.
Всички закупени билети до момента важат за новите дати без необходимост от презаверяване.

Молим да ни извините за причиненото неудобство!

С уважение,
Екипът на "Дегрис Ивентс" "

Потребители, които ще присъстват


Карта

Източник:

Други събития в Национален дворец на културата - София

нд 07 Юни / 16:00 след 6 дни
Цени: 30 - 60 лв.
Национален дворец на културата - София
ср 10 Юни - чт 11 Юни след 9 дни
Национален дворец на културата - София
чт 11 Юни - сб 13 Юни след 10 дни
Цени: 10 - 20 лв.
Национален дворец на културата - София
пт 10 Юли / 15:00 след 39 дни
Национален дворец на културата - София
сб 11 Юли / 11:00 след 40 дни
Национален дворец на културата - София
вт 14 Юли / 09:00 след 43 дни
Национален дворец на културата - София
Виж всички

Събития наблизо

Днес 01 юни
пн 01 Юни / 19:00
Цена: 8 лв.
на 110метра в София
Утре 02 юни
вт 02 Юни - чт 04 Юни утре
на 119метра в София
вт 02 Юни / 20:00 утре
на 122метра в София
ср 03 юни
ср 03 Юни / 19:30 след 2 дни
на 1.0км. в Сцена "DERIDA"