Минало събитие

"Благуните: Още един прекрасен ден"

... прочети още Театър Вилекула От Илиян Илиев детски театрален спектакъл Постановка: ИЛИЯН ИЛИЕВ Сценография: КИРИЛ НАУМОВ Кукли: БЛАГОВЕСТА ВАСИЛЕВА Музика: ДИМО СТОЯНОВ ОТ ПИФ И АЛЕКСАНДЪР ДОЙЧЕВ. Участват: ЕЛИЗА ИЛИЕВА, МОМЧИЛ МИХАЙЛОВ, ЗЛАТИНА ЙОРДАНОВА, ЯНКО СТОЯНОВ, ЯВОР ЗЕХИРОВ, МАЯ ГЕЛЕВА, НЕЛИ СЛАВОВА, КРАСИ КИРЧЕВ. След успеха на детския телевизионен сериал „БЛАГУНИТЕ“ излъчен по БНТ и големия брой гледания в интернет, екипът на продукцията създаде детски театрален спектакъл с героите от сериала. В представлението, децата имат възможност да се срещнат на живо с любимите си герои, да се потопят в техния свят, да преживеят заедно весели и поучителни истории. Изключително красиви, цветни и пищни, куклите са специално преработени за сцена, а декорите са с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите песнички от кукления сериал, както и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-лесно да се справят с трудностите. БЛАГУНИТЕ на живо - „Още един прекрасен ден“ разкрива пореден забавен ден с Благуните, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, песни и танци.

"Благуните: Още един прекрасен ден"

Дати на провеждане

София
изминало
София
изминало

Цени

от 7.00 лв. до 12.00 лв.

Подходящо
За деца

Описание

... прочети повече Театър Вилекула
От Илиян Илиев
детски театрален спектакъл

Постановка: ИЛИЯН ИЛИЕВ
Сценография: КИРИЛ НАУМОВ
Кукли: БЛАГОВЕСТА ВАСИЛЕВА
Музика: ДИМО СТОЯНОВ ОТ ПИФ И АЛЕКСАНДЪР ДОЙЧЕВ.
Участват: ЕЛИЗА ИЛИЕВА, МОМЧИЛ МИХАЙЛОВ, ЗЛАТИНА ЙОРДАНОВА, ЯНКО СТОЯНОВ, ЯВОР ЗЕХИРОВ, МАЯ ГЕЛЕВА, НЕЛИ СЛАВОВА, КРАСИ КИРЧЕВ.

След успеха на детския телевизионен сериал „БЛАГУНИТЕ“ излъчен по БНТ и големия брой гледания в интернет, екипът на продукцията създаде детски театрален спектакъл с героите от сериала.

В представлението, децата имат възможност да се срещнат на живо с любимите си герои, да се потопят в техния свят, да преживеят заедно весели и поучителни истории. Изключително красиви, цветни и пищни, куклите са специално преработени за сцена, а декорите са с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите песнички от кукления сериал, както и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-лесно да се справят с трудностите.

БЛАГУНИТЕ на живо - „Още един прекрасен ден“ разкрива пореден забавен ден с Благуните, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, песни и танци.
Източник:

Събития наблизо

Днес 25 май
пн 25 Май / 19:00
на 192метра в Зала "България" - София
Утре 26 май
вт 26 Май утре
на 149метра в бар Петък - София
вт 26 Май / 17:00 утре
на 192метра в Зала "България" - София
вт 26 Май / 19:30 утре
Цени: 18 - 30 лв.
на 295метра в Сатиричен театър "Алеко Константинов" - София

Изминали събития с участието на тези артисти

сб 15 Фев / 11:00
Цена: 6 лв.
София