Brkovi, Pizzza, Creep Live

... прочети още Хърватските BRKOVI пристигат във Варна за един дългоочакван концерт, който ще ни взриви с едно неповторимо турбо-фолк-пънк-рок преживяване. Коренно различните стилове са духовито свързани в мелодична цялост, а емоционалните стихове на турбофолка са преплетени с жестокостта на пънк рока и тежестта на хеви метъла. Групата вече е имала две участия в София, а миналата година участва и в пловдивския Hills of Rock, като тази година като дестинация е добавена и Варна. Вечерта ще започне с ученическата група от Добрич – Creep, които не за първи път са във Варна, но за първи път ще имат възможността да си представят техният първи албум. Веднага след тях продължаваме с якото подскачане с емблематичните и паметни песни на Pizzza. Накрая ще излязат и нашите хърватски приятели от BRKOVI, които ще ни отнесат главите, както само те си могат! Всичко това ни очаква на 10-ти Април, в Rubik!

Дати на провеждане

10 април 2020 от 20:30ч. (петък)
Rubik Art Center
Варна
Купи билет от 20 лв. до 25 лв.
Подходящо
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Хърватските BRKOVI пристигат във Варна за един дългоочакван концерт, който ще ни взриви с едно неповторимо турбо-фолк-пънк-рок преживяване. Коренно различните стилове са духовито свързани в мелодична цялост, а емоционалните стихове на турбофолка са преплетени с жестокостта на пънк рока и тежестта на хеви метъла.

Групата вече е имала две участия в София, а миналата година участва и в пловдивския Hills of Rock, като тази година като дестинация е добавена и Варна.

Вечерта ще започне с ученическата група от Добрич – Creep, които не за първи път са във Варна, но за първи път ще имат възможността да си представят техният първи албум.

Веднага след тях продължаваме с якото подскачане с емблематичните и паметни песни на Pizzza.

Накрая ще излязат и нашите хърватски приятели от BRKOVI, които ще ни отнесат главите, както само те си могат!

Всичко това ни очаква на 10-ти Април, в Rubik!
Източник:

Други събития в Rubik Art Center

сб 30 Май / 23:00 след 53 дни
Цени: 12 - 15 лв.
Rubik Art Center
Виж всички

Още събития с участието на тези артисти

сб 03 окт
сб 03 Окт / 20:00 след 179 дни
Цени: 20 - 25 лв.
Клуб "Mixtape 5" - София