Cobiz-20 Summit: Business after the pandemic Online

... прочети още Конференцията Cobiz-20 помага на бизнеса след пандемията. #Cobiz20 #BusinessAfterThePandemic - Първата голяма конференция насочена към малкия и среден бизнес в сферата на услугите след коронавируса ще се осъществи онлайн от 2 до 4 юни. - Cobiz-20: Business after the world pandemic се организира от URBO и Joker Media Rental, за да стартира дебат за икономическите и финансови предизвикателства и възможности в следващите месеци. - Какво се случи всъщност? Подготвен ли бе бизнесът за подобна криза? Какво можем да очакваме в икономически и финансов план след края на пандемията? Кои са спешните стъпки, които трябва да предприемем, за да оцелеем в предстоящата криза? Това са само част от въпросите, на които ще се търси отговор в панелите на Cobiz-20. - В рамките на три дни, всички могат да се включат в дискусията по важните за бизнеса теми, чрез коментари по време на излъчването на живо. Събитието ще бъде стриймвано свободно на urboapp.com, както и във фейсбуук страниците на URBO, Joker Media Rental и медийните партньори на събитието. Световни и български бизнес лидери ще станат част от панелни дискусии относно: - Икономическите и финансови ефекти от Ковид-19 пандемията - Необходимостта от инвестиции и варианти за финансиране - Промените в хотелиерския бизнес в България - Предизвикателствата пред травъл сектора и участниците в него - Вариантите за оцеляване на ресторантьорския бизнес - Бъдещето на ивент сектора - Трансформацията в сферата на образованието - Значението на онлайн продажбите за малките и средни търговци Всяка сесия ще бъде с продължителност от два часа, а основните теми са разпределени в следната програма: 2 юни, 2020: Икономика, хотелиерство и травъл 3 юни, 2020: Финанси, ресторантьорство и събития 4 юни, 2020: Психология на промяната, образование и търговия !Пълната програма с панели и модератори ще бъде обявена допълнително. Конференцията е второто голямо партньорство между URBO и Joker Media Rental. Двете компании са сред най-страдащите от ограниченията във връзка с извънредното положение. Въпреки това те промениха бизнесмодела си и създадоха инициативата #ЖивотВкъщи в подкрепа на всички заети в ентъртейнмънт индустрията у нас. Гледайте на: https://www.facebook.com/urboapp

Cobiz-20 Summit: Business after the pandemic Online

Дати на провеждане

02 юни 2020 (вторник)
до 04 юни 2020 (четвъртък)
София
Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече Конференцията Cobiz-20 помага на бизнеса след пандемията.

#Cobiz20 #BusinessAfterThePandemic

- Първата голяма конференция насочена към малкия и среден бизнес в сферата на услугите след коронавируса ще се осъществи онлайн от 2 до 4 юни.

- Cobiz-20: Business after the world pandemic се организира от URBO и Joker Media Rental, за да стартира дебат за икономическите и финансови предизвикателства и възможности в следващите месеци.

- Какво се случи всъщност? Подготвен ли бе бизнесът за подобна криза? Какво можем да очакваме в икономически и финансов план след края на пандемията? Кои са спешните стъпки, които трябва да предприемем, за да оцелеем в предстоящата криза? Това са само част от въпросите, на които ще се търси отговор в панелите на Cobiz-20.

- В рамките на три дни, всички могат да се включат в дискусията по важните за бизнеса теми, чрез коментари по време на излъчването на живо. Събитието ще бъде стриймвано свободно на urboapp.com, както и във фейсбуук страниците на URBO, Joker Media Rental и медийните партньори на събитието.

Световни и български бизнес лидери ще станат част от панелни дискусии относно:

- Икономическите и финансови ефекти от Ковид-19 пандемията
- Необходимостта от инвестиции и варианти за финансиране
- Промените в хотелиерския бизнес в България
- Предизвикателствата пред травъл сектора и участниците в него
- Вариантите за оцеляване на ресторантьорския бизнес
- Бъдещето на ивент сектора
- Трансформацията в сферата на образованието
- Значението на онлайн продажбите за малките и средни търговци

Всяка сесия ще бъде с продължителност от два часа, а основните теми са разпределени в следната програма:

2 юни, 2020: Икономика, хотелиерство и травъл
3 юни, 2020: Финанси, ресторантьорство и събития
4 юни, 2020: Психология на промяната, образование и търговия

!Пълната програма с панели и модератори ще бъде обявена допълнително.

Конференцията е второто голямо партньорство между URBO и Joker Media Rental. Двете компании са сред най-страдащите от ограниченията във връзка с извънредното положение. Въпреки това те промениха бизнесмодела си и създадоха инициативата #ЖивотВкъщи в подкрепа на всички заети в ентъртейнмънт индустрията у нас.

Гледайте на:
https://www.facebook.com/urboapp
Източник:

Събития наблизо

Днес 02 юни
вт 02 Юни / 20:00
на 8метра в София
Утре 03 юни
ср 03 Юни / 18:00 утре
на 22метра в София
ср 03 Юни / 19:30 утре
на 1.1км. в Сцена "DERIDA"
чт 04 юни
чт 04 Юни / 18:30 след 2 дни
Цени: 65 - 100 лв.
на 1.5км. в Национален студентски дом