Deva Premal & Miten with Manose

... прочети още Classic Stage Entertainment представя Grammy номинираните Deva Premal and Miten за първи път в София на 17-ти октомври 2020-та! Ню ейдж звездите и непалският виртуоз Manose включиха България в актуалното си световно турне. Музиката им, която е вдъхновяваща комбинация от традиционни ведически мантри и западни музикални похвати, ще бъде представена в София в Зала 1 на НДК с над три часов концерт! Ню ейдж звездите Дева и Митен идват в България в годината, в която Дева е номинирана за Grammy за едноименния си албум, а Митен получи световно признание за своя Devotee. Заедно с тях на сцената ще се качи и непалския маестро на бансури (традиционна индийска флейта) Manose и музикантите от Temple Band (Джоби Бейкър – бас, Спенсър Козенс – кийборд, и Майлс Боулд – барабани). Deva Premal & Miten споделят, че с това световното турне отбелязват 30-сет години Любов, Живот и Музика! "Ще погледнем назад към всичко, което сме създали, ще свирим някои от ранните си творби. За нас концертите ни са много повече от ентъртейнмънт. Когато музиката ни се обедини с гласовете на публиката, тогава всяка зала става храм!" Музиката им присъства в плейлистите на широк спектър от личности – от лидери като Далай Лама, през супер звезди като Cher, духовни номади, пътешественици, рок и етно фенове. Билетите са вече в продажба в системата на EVENTIM и на касата на Национален дворец на културата - НДК с групови отстъпки при покупка на 6 и повече билета.

Дати на провеждане

17 октомври 2020 от 20:00ч. (събота)
Национален дворец на културата - София
София
Купи билет от 45 лв. до 80 лв.

Тагове

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече Classic Stage Entertainment представя Grammy номинираните Deva Premal and Miten за първи път в София на 17-ти октомври 2020-та! Ню ейдж звездите и непалският виртуоз Manose включиха България в актуалното си световно турне. Музиката им, която е вдъхновяваща комбинация от традиционни ведически мантри и западни музикални похвати, ще бъде представена в София в Зала 1 на НДК с над три часов концерт! Ню ейдж звездите Дева и Митен идват в България в годината, в която Дева е номинирана за Grammy за едноименния си албум, а Митен получи световно признание за своя Devotee. Заедно с тях на сцената ще се качи и непалския маестро на бансури (традиционна индийска флейта) Manose и музикантите от Temple Band (Джоби Бейкър – бас, Спенсър Козенс – кийборд, и Майлс Боулд – барабани).

Deva Premal & Miten споделят, че с това световното турне отбелязват 30-сет години Любов, Живот и Музика! "Ще погледнем назад към всичко, което сме създали, ще свирим някои от ранните си творби. За нас концертите ни са много повече от ентъртейнмънт. Когато музиката ни се обедини с гласовете на публиката, тогава всяка зала става храм!"

Музиката им присъства в плейлистите на широк спектър от личности – от лидери като Далай Лама, през супер звезди като Cher, духовни номади, пътешественици, рок и етно фенове.

Билетите са вече в продажба в системата на EVENTIM и на касата на Национален дворец на културата - НДК с групови отстъпки при покупка на 6 и повече билета.
Още за събитието:

Други събития в Национален дворец на културата - София

чт 09 Апр - чт 30 Апр след 2 дни
Национален дворец на културата - София
пн 13 Апр / 19:00 след 6 дни
Цени: 20 - 60 лв.
Национален дворец на културата - София
сб 25 Апр / 20:00 след 18 дни
Цени: 18 - 60 лв.
Национален дворец на културата - София
пн 04 Май / 19:30 след 27 дни
Цени: 10 - 20 лв.
Национален дворец на културата - София
пн 11 Май / 20:00 след 34 дни
Цени: 30 - 70 лв.
Национален дворец на културата - София
чт 14 Май / 19:30 след 37 дни
Цени: 15 - 40 лв.
Национален дворец на културата - София
Виж всички

Събития наблизо

Днес 07 апр
вт 07 Апр / 19:00
Цена: 12 лв.
на 1.3км. в Зала "България" - София
вт 07 Апр / 19:00
Цени: 15 - 30 лв.
на 1.2км. в Народен театър "Иван Вазов" - София
вт 07 Апр / 19:00
Цена: 25 лв.
на 1.2км. в Народен театър "Иван Вазов" - София
вт 07 Апр / 19:00
Цени: 14 - 16 лв.
на 1.6км. в Младежки театър "Николай Бинев" - София