Минало събитие

"FEEL ME Experience"

... прочети още Design Lab. представя FEEL ME Experience – ексклузивно, must-see преживяване в сърцето на града. В партньорство с Inner Theater Company създадохме микс между имерсивен театър лабиринт и сетивно пътуване в света на интериорния дизайн, който се случва за първи път в България. Потопете се в затворен свят, бленд от усещания и емоции, чрез които ще изживеете неповторимо и интерактивно света около себе си чрез дизайна, изкуството на театъра и имерсивния пърформънс. Чрез комбинация от различни изкуства, събитието се базира на завладяващия сензитивен театър, в който зрителят е участник от първо лице. В групи до 4 души ще бъдете водени от нашите мистични гидове на това пътешествие чрез сетивата в рамките на 80 минути. Изживейте FEEL ME Experience – „дизайн лабиринт“, в който интериорният дизайн разкрива потенциала си да превръща ежедневието в изкуство, а спиращи дъха арт инсталации и интериорни брандове ще предизвикват всяко едно от сетивата ви в преживяване, за което ще се говори дълго. Дати: можете да изберете представление на 30, 31 май и 4 и 5 юни. Място: Студенстки дом, пл. „Народно събрание“ 10 Билети: Regular – 80 лв. Couple – 140 лв. (2 души) Crew – 260 лв. (4 души) Last Minute – 100 лв. FEEL ME Experience е имерсивен театър лабиринт, базиращ се на т.нар. сензитивен театър - тренд в модерното изкуство, набиращ популярност в Ню Йорк и Лондон, забавляващ хиляди жадни за нови преживявания, в които главният герой е всеки зрител.

Дати на провеждане

София
изминало
София
изминало
София
изминало
София
изминало

Цени

от 65.00 лв. до 100.00 лв.

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече Design Lab. представя FEEL ME Experience – ексклузивно, must-see преживяване в сърцето на града. В партньорство с Inner Theater Company създадохме микс между имерсивен театър лабиринт и сетивно пътуване в света на интериорния дизайн, който се случва за първи път в България.

Потопете се в затворен свят, бленд от усещания и емоции, чрез които ще изживеете неповторимо и интерактивно света около себе си чрез дизайна, изкуството на театъра и имерсивния пърформънс.

Чрез комбинация от различни изкуства, събитието се базира на завладяващия сензитивен театър, в който зрителят е участник от първо лице. В групи до 4 души ще бъдете водени от нашите мистични гидове на това пътешествие чрез сетивата в рамките на 80 минути. Изживейте FEEL ME Experience – „дизайн лабиринт“, в който интериорният дизайн разкрива потенциала си да превръща ежедневието в изкуство, а спиращи дъха арт инсталации и интериорни брандове ще предизвикват всяко едно от сетивата ви в преживяване, за което ще се говори дълго.

Дати: можете да изберете представление на 30, 31 май и 4 и 5 юни.

Място: Студенстки дом, пл. „Народно събрание“ 10

Билети:

Regular – 80 лв.
Couple – 140 лв. (2 души)
Crew – 260 лв. (4 души)
Last Minute – 100 лв.

FEEL ME Experience е имерсивен театър лабиринт, базиращ се на т.нар. сензитивен театър -

тренд в модерното изкуство, набиращ популярност в Ню Йорк и Лондон, забавляващ хиляди

жадни за нови преживявания, в които главният герой е всеки зрител.
Източник:
Още за събитието:

Други събития в Национален студентски дом

сб 12 Сеп / 16:00 след 67 дни
Цени: 20 - 30 лв.
Национален студентски дом
пт 09 Окт - нд 11 Окт след 94 дни
Национален студентски дом
Виж всички

Събития наблизо

Днес 07 юли
вт 07 Юли / 19:00
Цена: 12 лв.
на 1.3км. в Театрална работилница "Сфумато" - София
вт 07 Юли / 19:00
Цена: 20 лв.
на 462метра в Народен театър "Иван Вазов" - София
вт 07 Юли / 19:00
Цена: 18 лв.
на 262метра в Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София
премиера
вт 07 Юли / 19:00
Цена: 20 лв.
на 462метра в Народен театър "Иван Вазов" - София