Минало събитие

Фестивал на балканската музика и кухня - Орешак

... прочети още На 3 и 4 септември 2016г в китното село Орешак, община Троян, за първа година ще се проведе Фестивал на балканската музика и кухня. Мястото, което ще събере всички запалени балканджии ще бъде голяма и красива поляна, която се намира в непосредствена близост до Националното изложение на художествените занаяти и изкуства в Орешак. Освен познатите на всички бирарии и търговска част, ще има увеселителен парк за децата с множество атракциони, арт работилници, състезания през целия ден, както и конкурсна част, в която ще се състезават танцови ансамбли и оркестри от областта и страната. Фестивалните дни ще завършват с вечерни грандиозни концерти, които до момента на територията на община Троян не са правени. Очакват се едни от най-големите сръбски, гръцки и български изпълнители да се качат на сцената. На 5 септември ще бъде награждаването на победителите в различните състезания, проведени по време на фестивала.

Фестивал на балканската музика и кухня - Орешак

Дати на провеждане

03 септември 2016
до 04 септември 2016
c.Орешак (Област Ловеч) - Троян
изминало

Местоположение


Тагове


Описание

... прочети повече На 3 и 4 септември 2016г в китното село Орешак, община Троян, за първа година ще се проведе Фестивал на балканската музика и кухня. Мястото, което ще събере всички запалени балканджии ще бъде голяма и красива поляна, която се намира в непосредствена близост до Националното изложение на художествените занаяти и изкуства в Орешак.

Освен познатите на всички бирарии и търговска част, ще има увеселителен парк за децата с множество атракциони, арт работилници, състезания през целия ден, както и конкурсна част, в която ще се състезават танцови ансамбли и оркестри от областта и страната. Фестивалните дни ще завършват с вечерни грандиозни концерти, които до момента на територията на община Троян не са правени. Очакват се едни от най-големите сръбски, гръцки и български изпълнители да се качат на сцената. На 5 септември ще бъде награждаването на победителите в различните състезания, проведени по време на фестивала.

Коментари

Оферти за събития и забавления наблизо

Виж всички