Фестивал на изкуствата "Планински перли" - Банско

... прочети още ІІI Фестивал на изкуствата "Планински перли" 3 - 5 април 2020 г. гр.Банско, България Цел: Популяризиране и творческа изява на деца и младежи , занимаващи се с танцово,музикално и изобразително изкуство, утвърждаване на национални и културни идентичности, популяризиране на българските традиции и европейски ценности, стимулиране на детско и младежко творчество, развитие на изкуство и култура, толерантно общуване и развитие на таланти и умения. РЕГЛАМЕНТ: Във фестивала могат да участват деца и младежи от танцови и музикални школи, школи по изобразително изкуство, клубове, ЦРД, ОДК, читалища, училища, младежки домове и др. Фестивалът обхваща три раздела: - Танцово изкуство; - Изобразително изкуство; - Музика;

Фестивал на изкуствата "Планински перли" - Банско

Дати на провеждане

03 април 2020 (петък)
до 05 април 2020 (неделя)
Народно читалище "Никола Вапцаров" - Банско
Банско
Подходящо
За деца
За младежи

Описание

... прочети повече ІІI Фестивал на изкуствата "Планински перли"
3 - 5 април 2020 г. гр.Банско, България

Цел: Популяризиране и творческа изява на деца и младежи , занимаващи се с танцово,музикално и изобразително изкуство, утвърждаване на национални и културни идентичности, популяризиране на българските традиции и европейски ценности, стимулиране на детско и младежко творчество, развитие на изкуство и култура, толерантно общуване и развитие на таланти и умения.
РЕГЛАМЕНТ: Във фестивала могат да участват деца и младежи от танцови и музикални школи, школи по изобразително изкуство, клубове, ЦРД, ОДК, читалища, училища, младежки домове и др.
Фестивалът обхваща три раздела:
- Танцово изкуство;
- Изобразително изкуство;
- Музика;
Още за събитието:

Събития наблизо

сб 08 авг
сб 08 Авг - чт 13 Авг / 19:00 след 132 дни
на 27метра в Площад "Никола Вапцаров" - Банско
ср 25 ное
ср 25 Ное - вт 29 Дек след 242 дни
на 0метра в Народно читалище "Никола Вапцаров" - Банско