Фестивал "Ново начало"

... прочети още На 19, 20 и 21 юни 2020г на територията на Исторически Парк в село Неофит Рилски, близо до град Варна, ще се проведе първият по рода си ранносредновековен фестивал на "Ново Начало". Присъединете се към нас в това уникално събитие, където ще отпразнуваме средновековната култура на България и Европа. В програмата на фестивала ще можете да видите и участвате в: реконструкция на лагери, с награди за най-реалистичния лагер масови битки състезание по двубой мостов бой исторически пазар на открито състезания по стрелба с лък конкурс за най-красиво автентично облекло музикални концерти и различни други занимания! Всички воини, търговци, занаятчии и ентусиасти са добре дошли. Скоро ще актуализираме всички подробности тук и на нашият уебсайт - www.ipark.bg. Следете за тях и се надяваме да се видим в юни! Изпитайте магията и пътувайте с нас назад във времето!

Фестивал "Ново начало"

Дати на провеждане

19 юни 2020 от 08:00ч. до 18:00ч. (петък)
до 21 юни 2020 от 18:00ч. (неделя)
Исторически парк
c.Неофит Рилски - Девня
Подходящо
За семейства
За възрастни

Описание

... прочети повече На 19, 20 и 21 юни 2020г на територията на Исторически Парк в село Неофит Рилски, близо до град Варна, ще се проведе първият по рода си ранносредновековен фестивал на "Ново Начало".
Присъединете се към нас в това уникално събитие, където ще отпразнуваме средновековната култура на България и Европа. В програмата на фестивала ще можете да видите и участвате в:
реконструкция на лагери, с награди за най-реалистичния лагер
масови битки
състезание по двубой
мостов бой
исторически пазар на открито
състезания по стрелба с лък
конкурс за най-красиво автентично облекло
музикални концерти и различни други занимания!
Всички воини, търговци, занаятчии и ентусиасти са добре дошли. Скоро ще актуализираме всички подробности тук и на нашият уебсайт - www.ipark.bg. Следете за тях и се надяваме да се видим в юни!
Изпитайте магията и пътувайте с нас назад във времето!
Още за събитието:

Времето

Днес, 03 юни.

20° 18°C слаб дъжд

Утре, 04 юни.

10° 24° 21°C слаб дъжд

Петък, 05 юни.

13° 26° 24°C тъмни облаци

Събота, 06 юни.

15° 26° 23°C слаб дъжд

Неделя, 07 юни.

14° 27° 25°C ясно небе

Понеделник, 08 юни.

16° 27° 27°C умерен дъжд
Покажи 5-дневна