Фестивал на творческите занаяти и изкуство Царево - Вдъхновение

... прочети още И тази година, отново в град Царево ще се проведе Фестивал на творческите занаяти и изкуства! Времето от годината, в което се събираме за да отпразнуваме Българската автентичност и изобилие, солени от морето и огряни от слънцето винаги ни е любимо! Точно заради това, няма да пропуснем да споделим много красиви мигове, подухвани от морски бриз, в Царево, от 13-ти до 18-ти август включително! Споделянето на творчеството винаги е било едно от най-стоплящите и изпълващи сърцето преживявания. Точно затова тази година фестивалът ще бъде под наслов - Вдъхновение! Ще се постараем да създадем най-приятна и хармонична атмосфера за споделяне на всякакви занаяти, изкуства и знание от цяла България. Едно преоткриване на времето заедно, в което още по-дълбоко да можем да се гмурнем в себе си и във всичко, което ни движи напред с Радост. Да поемем една нова глътка въздух пълна с всички неща, които обичаме - творчество, музика, изкуства във Вдъхновение, с което да продължим да създаваме света около нас с още повече грижа и любов. Очакваме ви с нетърпение, всички сте добре дошли - тъкачи, дърворезбари, музиканти, грънчари, художници, ковачи, бижутери и всички останали, които творите! Вие правите фестивала това което е, защото правите нещата, които обичате. Приветстваме ви да участвате с вашия занаят, умение или като посетител за да разпръснем красота и вдъхновение!

Фестивал на творческите занаяти и изкуство Царево - Вдъхновение

Дати на провеждане

13 август 2020 (четвъртък)
до 18 август 2020 (вторник)
Царево

Местоположение

Подходящо
За семейства
За възрастни

Описание

... прочети повече И тази година, отново в град Царево ще се проведе Фестивал на творческите занаяти и изкуства! Времето от годината, в което се събираме за да отпразнуваме Българската автентичност и изобилие, солени от морето и огряни от слънцето винаги ни е любимо!

Точно заради това, няма да пропуснем да споделим много красиви мигове, подухвани от морски бриз, в Царево, от 13-ти до 18-ти август включително! Споделянето на творчеството винаги е било едно от най-стоплящите и изпълващи сърцето преживявания. Точно затова тази година фестивалът ще бъде под наслов - Вдъхновение! Ще се постараем да създадем най-приятна и хармонична атмосфера за споделяне на всякакви занаяти, изкуства и знание от цяла България.

Едно преоткриване на времето заедно, в което още по-дълбоко да можем да се гмурнем в себе си и във всичко, което ни движи напред с Радост. Да поемем една нова глътка въздух пълна с всички неща, които обичаме - творчество, музика, изкуства във Вдъхновение, с което да продължим да създаваме света около нас с още повече грижа и любов.

Очакваме ви с нетърпение, всички сте добре дошли - тъкачи, дърворезбари, музиканти, грънчари, художници, ковачи, бижутери и всички останали, които творите! Вие правите фестивала това което е, защото правите нещата, които обичате. Приветстваме ви да участвате с вашия занаят, умение или като посетител за да разпръснем красота и вдъхновение!
Още за събитието:

Коментари

Оферти за събития и забавления наблизо

Държавна опера - Бургас Концерт "Танцувай рок с Милена" на 22 Август, на остров "Света Анастасия", плюс транспорт с корабче от Морска гара Бургас Grabo.bg 32 бр. Топ цена: 30.00лв Виж повече » Държавна опера Бургас Концертът "Любовна История" с музика от класическото френско кино - на 16 Август на остров Света Анастасия, плюс транспорт с корабче Grabo.bg 51 бр. Топ цена: 30.00лв Виж повече » Go to Burgas Концерт на Lemon Box и Red Light District Project на 13 Август, на остров "Света Анастасия", плюс транспорт от Бургас Grabo.bg 15 бр. Топ цена: 22.90лв Виж повече » Go to Burgas Концерт на Жоана Амендоейра на 14 Август на остров "Света Анастасия", плюс транспорт от Бургас Grabo.bg 128 бр. Топ цена: 17.00лв Виж повече » Изложба на влечуги -50% Вход за екзотична изложба на влечуги "Snake home" Grabo.bg 28 бр. Цена: 3.00лв 6.00лв Виж повече » Feri Art Productions Орлин Горанов и Мариан Бачев в комедията "Операцията" - на 23 Август Grabo.bg 36 бр. Топ цена: 15.00лв Виж повече »
Виж всички

Събития наблизо

чт 20 авг
чт 20 Авг / 16:00 след 12 дни
на 603метра в X Challenge Park
пн 07 сеп
пн 07 Сеп след 30 дни
на 1метра в Царево
Времето

Днес, 08 авг.

25° 32° 32°C разкъсана облачност

Утре, 09 авг.

23° 26° 26°C умерен дъжд

Понеделник, 10 авг.

21° 28° 27°C облачно

Вторник, 11 авг.

19° 28° 27°C ясно небе

Сряда, 12 авг.

20° 29° 29°C ясно небе

Четвъртък, 13 авг.

20° 27° 27°C слаб дъжд

Петък, 14 авг.

20° 26° 26°C ясно небе
Покажи 5-дневна