Минало събитие

Фолклорен фестивал "Веселие в Елена"

... прочети още Фолклорен фестивал „Веселие в Елена“ се организира за четвърта поредна година. Събитието ще се проведе на 24, 25 и 26 април 2020 година на площад „Христо Ботев“ в град Елена. Тази година Фестивалът ще даде възможност на певци, танцьори, изпълнители, гости и зрители да се потопят в един необятен и красив свят на багри, настроения и емоции, свят изпълнен с древни символи и съвременни послания, свят магия, свят чудо, свят на българския фолклор. Нека заедно за пореден път да сътворим един празник за утвърждаване на българското, за да пребъде в годините!

Фолклорен фестивал "Веселие в Елена"

Дати на провеждане

24 април 2020
до 26 април 2020
Елена
изминало

Цени

Вход свободен

Подходящо
За семейства
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Фолклорен фестивал „Веселие в Елена“ се организира за четвърта поредна година. Събитието ще се проведе на 24, 25 и 26 април 2020 година на площад „Христо Ботев“ в град Елена.

Тази година Фестивалът ще даде възможност на певци, танцьори, изпълнители, гости и зрители да се потопят в един необятен и красив свят на багри, настроения и емоции, свят изпълнен с древни символи и съвременни послания, свят магия, свят чудо, свят на българския фолклор.

Нека заедно за пореден път да сътворим един празник за утвърждаване на българското, за да пребъде в годините!

Източник: