Минало събитие

Фолклорен събор "Златната гъдулка" - Русе

... прочети още Паркът на младежта отново ще се превърне в притегателно място за всички любители на българския фолклор. Съгласно регламента, съборът „Златната гъдулка“ се провежда в два раздела: обработен фолклор (танцови състави, хорове, вокални групи за обработен фолклор, оркестри) и изворен фолклор (обичаи, певчески групи, групи за игри на песен – със или без съпровод, инструментални групи, играчи, певци, свирачи, разказвачи). Участниците се оценяват от жури. В рамките на програмата се организира Алея на занаятите, организирана от Дунавската задруга на народните художествени занаяти в Русе.

Фолклорен събор "Златната гъдулка" - Русе

Дати на провеждане

Русе
изминало
Подходящо
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Паркът на младежта отново ще се превърне в притегателно място за всички любители на българския фолклор.
Съгласно регламента, съборът „Златната гъдулка“ се провежда в два раздела: обработен фолклор (танцови състави, хорове, вокални групи за обработен фолклор, оркестри) и изворен фолклор (обичаи, певчески групи, групи за игри на песен – със или без съпровод, инструментални групи, играчи, певци, свирачи, разказвачи).
Участниците се оценяват от жури. В рамките на програмата се организира Алея на занаятите, организирана от Дунавската задруга на народните художествени занаяти в Русе.

Източник:

Събития наблизо

ср 24 юни
ср 24 Юни / 19:00 след 23 дни
Цена: 10 лв.
на 893метра в Канев Център - Русе
сб 10 окт
сб 10 Окт / 20:00 след 131 дни
Цени: 30 - 200 лв.
на 1.8км. в Арена Монбат Русе
ср 14 окт
ср 14 Окт / 19:30 след 135 дни
Цени: 20 - 60 лв.
на 1.8км. в Арена Монбат Русе
сб 14 ное
сб 14 Ное / 19:00 след 166 дни
Цени: 25 - 50 лв.
на 1.8км. в Арена Монбат Русе