Минало събитие

Фондацията с оркестър

... прочети още Летен театър - Варна Кирил Маричков-вокал,бас-китара,китара,пиано ("Щурците') Иван Лечев-вокал,китара,цигулка ("ФСБ") Дони-вокал,бас-китара,пиано,китара ("Дони и Момчил") Славчо Николов-вокал,китара ("Б.Т.Р.) Венко Поромански-ударни (екс-"Те") Диригент-Владимир Бошнаков Оркестър на Държавна опера – Стара Загора Супер групата „Фондацията“ и оркестъра на Държавна опера-Стара Загора под диригентството на Владимир Бошнаков обещават специално преживяване за ценителите на класическия български рок, с който са израстнали три поколения. „Две следи“ на „Щурците“, „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма връщане назад на Б.Т.Р., „Червило“ на Дони и много други вечни хитове са специално аранжирани, както за камерен акустичен формат, така и за богатството на оркестровата звучност. Създадена през 2013 г. групата бързо регистрира многобройни участия на фестивалите „Бургас и морето“, „Аполония“, новогодишния концерт на площад „Батенберг“, Зала 1 на НДК, както и в концертните зали на големите градове. Осъществяват и успешни турнета в САЩ, Канада, Германия, Франция, Холандия, Испания, Австралия, Нова Зеландия, Катар, Русия, Израел... В края на 2014 г. изпълва с 15000 души, в зала „Арена“ Армеец, в София. Всеки концерт на „Фондацията“ е различен. В него познатите любими песни се съчетават неочаквани импровизации, които въодушевяват публиката и я даряват с неповторими преживявания.

Дати на провеждане

05 септември 2019 от 20:00ч.
Летен театър - Варна
Варна
изминало

Местоположение

Летен театър - Варна
  • Телефон: 052 612 803

Описание

... прочети повече Летен театър - Варна

Кирил Маричков-вокал,бас-китара,китара,пиано ("Щурците')
Иван Лечев-вокал,китара,цигулка ("ФСБ")
Дони-вокал,бас-китара,пиано,китара ("Дони и Момчил")
Славчо Николов-вокал,китара ("Б.Т.Р.)
Венко Поромански-ударни (екс-"Те")
Диригент-Владимир Бошнаков
Оркестър на Държавна опера – Стара Загора

Супер групата „Фондацията“ и оркестъра на Държавна опера-Стара Загора под диригентството на Владимир Бошнаков обещават специално преживяване за ценителите на класическия български рок, с който са израстнали три поколения.

„Две следи“ на „Щурците“, „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма връщане назад на Б.Т.Р., „Червило“ на Дони и много други вечни хитове са специално аранжирани, както за камерен акустичен формат, така и за богатството на оркестровата звучност.

Създадена през 2013 г. групата бързо регистрира многобройни участия на фестивалите „Бургас и морето“, „Аполония“, новогодишния концерт на площад „Батенберг“, Зала 1 на НДК, както и в концертните зали на големите градове. Осъществяват и успешни турнета в САЩ, Канада, Германия, Франция, Холандия, Испания, Австралия, Нова Зеландия, Катар, Русия, Израел... В края на 2014 г. изпълва с 15000 души, в зала „Арена“ Армеец, в София.

Всеки концерт на „Фондацията“ е различен. В него познатите любими песни се съчетават неочаквани импровизации, които въодушевяват публиката и я даряват с неповторими преживявания.

Допълнителна информация

780 преглеждания 11 преглеждания за последния месец visit.varna.bg

Коментари

Оферти за събития и забавления наблизо

Други събития в Летен театър - Варна

чт 01 Окт / 20:00 след 4 дни
Цени: 20 - 30 лв.
сб 13 Мар / 19:30 след 167 дни
Цени: 30 - 100 лв.
нд 27 Юни / 21:00 след 273 дни
Цени: 30 - 200 лв.
Виж всички

Събития наблизо

Днес 27 сеп
нд 27 Сеп
Цена: 25 лв.
на 1.9км. във Варна
вт 29 сеп
вт 29 Сеп / 19:30 след 2 дни
Цена: 18 лв.
на 461метра във Фестивален и конгресен център - Варна
чт 01 окт
чт 01 Окт - ср 07 Окт след 4 дни
на 1.1км. в Държавен куклен театър - Варна
чт 01 Окт / 20:00 след 4 дни
Цени: 20 - 30 лв.
на 0метра в Летен театър - Варна

Изминали събития с участието на Фондацията, Владимир Бошнаков

пт 17 Юли / 21:00
Цена: 30 лв.
Павел баня
пт 27 Дек / 20:00
Цени: 25 - 50 лв.
Live Club "CITY STAGE" - София