Минало събитие

Гайдарско надсвирване - Равногор

... прочети още Гайдарско надсвирване в с.Равногор в местността "Свети Илия" в землището на с. Равногор. Гайдарското надсвирване е доброволна изява на гайдари и други фолклорни изпълнители от страната и чужбина и се провежда в местността "Свети Илия" над с. Равногор. Целта на събитието е да популяризира родопския фолклор, да извисява любовта към българското народно творчество в сърцата на млади и стари, като така бъдат възраждани и запазвани традициите и духа на българския народ. Изявата се осъществява благодарение на Фондация "Гайдарско надсвирване – Равногор", нейните дарители, община Брацигово, Кметство – с. Равногор и е под патронажа на почетния член на Фондация "Гайдарско надсвирване – Равногор" – народната певица Валя Балканска.

Гайдарско надсвирване - Равногор

Дати на провеждане

14 юли 2018 от 10:00ч.
до 15 юли 2018
c.Равногор - Брацигово
изминало
Подходящо
За семейства
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Гайдарско надсвирване в с.Равногор в местността "Свети Илия" в землището на с. Равногор.

Гайдарското надсвирване е доброволна изява на гайдари и други фолклорни изпълнители от страната и чужбина и се провежда в местността "Свети Илия" над с. Равногор. Целта на събитието е да популяризира родопския фолклор, да извисява любовта към българското народно творчество в сърцата на млади и стари, като така бъдат възраждани и запазвани традициите и духа на българския народ.

Изявата се осъществява благодарение на Фондация "Гайдарско надсвирване – Равногор", нейните дарители, община Брацигово, Кметство – с. Равногор и е под патронажа на почетния член на Фондация "Гайдарско надсвирване – Равногор" – народната певица Валя Балканска.

Потребители, които ще присъстват

Още за събитието:

Събития наблизо

нд 31 май
нд 31 Май / 09:00 след 2 дни
на 128метра в Равногор
Времето

Днес, 29 май.

17° 16°C умерен дъжд

Утре, 30 май.

19° 19°C умерен дъжд

Неделя, 31 май.

15° 13°C умерен дъжд

Понеделник, 01 юни.

10° 16° 16°C умерен дъжд

Вторник, 02 юни.

18° 18°C умерен дъжд

Сряда, 03 юни.

10° 18° 15°C умерен дъжд
Покажи 5-дневна