Минало събитие

Голямото ски спускане с трибагреници и носии - 3 Март

... прочети още За четвърта поредна година ще отбележим заедно Националния празник на България с вече превърналото се в традиция масово СКИ ШЕСТВИЕ В НАРОДНИ НОСИИ! Вероятно помните от предишните години колко много настроение и празничен дух носи това сплотяващо събитие. И колко са красиви усмихнатите хора в пъстри носии върху белия сняг! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ отново да бъдете част от най-колоритното събитие за отбелязване на Трети март! За четвърта поредна година навръх Националния празник на България ще се спуснем заедно от връх Снежанка в Пампорово, облечени в народни носии. Шественото спускане с Голямото знаме ще започне в 11:30 часа на 3 март от кулата „Снежанка“ и ще премине по писта №6. Финалът ще бъде на плаца „Студенец“. Там всички присъстващи на празника е събираме, за да изслушаме по традиция Националния химн в 12:00 часа. Тази година сме приготвили изненада в програмата, за която ще разкажем съвсем скоро. Разбира се, ще извием и традиционните големи хора със ски и сноуборд обувки. От 10:30 до 11:20 качването с лифтовете до кулата „Снежанка“ ще бъде безплатно за всички, които искат да участват в шественото спускане от върха. ОЧАКВАМЕ ВИ с нетърпение! БЪДЕТЕ в народни носии и добро настроение! За повече информация посетете страницата на събитието във facebook.

Голямото ски спускане с трибагреници и носии - 3 Март

Дати на провеждане

03 март 2020 от 11:30ч.
Пампорово
изминало
Подходящо
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече За четвърта поредна година ще отбележим заедно Националния празник на България с вече превърналото се в традиция масово СКИ ШЕСТВИЕ В НАРОДНИ НОСИИ!

Вероятно помните от предишните години колко много настроение и празничен дух носи това сплотяващо събитие. И колко са красиви усмихнатите хора в пъстри носии върху белия сняг! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ отново да бъдете част от най-колоритното събитие за отбелязване на Трети март! За четвърта поредна година навръх Националния празник на България ще се спуснем заедно от връх Снежанка в Пампорово, облечени в народни носии.

Шественото спускане с Голямото знаме ще започне в 11:30 часа на 3 март от кулата „Снежанка“ и ще премине по писта №6. Финалът ще бъде на плаца „Студенец“. Там всички присъстващи на празника е събираме, за да изслушаме по традиция Националния химн в 12:00 часа.

Тази година сме приготвили изненада в програмата, за която ще разкажем съвсем скоро. Разбира се, ще извием и традиционните големи хора със ски и сноуборд обувки.

От 10:30 до 11:20 качването с лифтовете до кулата „Снежанка“ ще бъде безплатно за всички, които искат да участват в шественото спускане от върха.

ОЧАКВАМЕ ВИ с нетърпение!

БЪДЕТЕ в народни носии и добро настроение!

За повече информация посетете страницата на събитието във facebook.

Потребители, които ще присъстват

Още за събитието:

Времето

Днес, 06 апр.

15° 15°C разсеяна облачност

Утре, 07 апр.

-5° 3°C ясно небе

Сряда, 08 апр.

-5° 4°C ясно небе

Четвъртък, 09 апр.

-3° 7°C ясно небе

Петък, 10 апр.

-1° 12° 10°C ясно небе

Събота, 11 апр.

11° 11°C слаб дъжд

Неделя, 12 апр.

11° 11°C слаб дъжд
Покажи 5-дневна