International Retro Parade - Vintage Vehicles Vidin-Calafat

... прочети още Първият International Retro Parade - Vintage Vehicles Vidin-Calafat за новото десетилетие определено ще ви докаже, че навлизаме в нов етап. Тази година сме ви замислили грандиозно преживяване. Не просто ще ви представим впечатляващи ретро превозни средства, но и ще се погрижим за доброто ви настроение през целия ден със забавления, освежаващи напитки, игри, музика и хапване в тематиката на американската поп култура от 50-те. Нали сме ретро парад все пак! Кой не си мечтае да се пренесе в САЩ от средата на миналия век поне за един ден!? Да се повози на кабриолет като от филмите, да облече стилен тоалет и да слуша swing… Точно това ви очаква на 1 август 2020. Няма да пропуснем и преминаването по Дунав мост, за да стигнем до Калафат. След миналогодишния прием, сега очакваме още по-интересно събитие в съседна Румъния и нови гости. В International Retro Parade - Vintage Vehicles Vidin-Calafat 2020 ще видите автомобили на участници от цялата страна, Сърбия, Румъния, Македония и Ирландия. Приканваме и всеки, който има каквото и да било превозно ретро средство да се включи тази година. И за да завършим парада подобаващо, подготвили сме ви парти-изненада, което скоро ще разкрием в детайли. Обещаваме купонът да е на макс. International Retro Parade - Vintage Vehicles Vidin-Calafat 2020 се осъществява със съдействието на Община Видин, Община Калафат, Дунав мост Видин-Калафат АД, СБА и Бензиностанция ТИП ООД. Главни организатори на събитието са Иван Цолов и Sтетика.

International Retro Parade - Vintage Vehicles Vidin-Calafat

Дати на провеждане

01 август 2020 от 10:00ч. (събота)
Крепостта "Баба Вида"
Видин

Тагове

Подходящо
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Първият International Retro Parade - Vintage Vehicles Vidin-Calafat за новото десетилетие определено ще ви докаже, че навлизаме в нов етап. Тази година сме ви замислили грандиозно преживяване. Не просто ще ви представим впечатляващи ретро превозни средства, но и ще се погрижим за доброто ви настроение през целия ден със забавления, освежаващи напитки, игри, музика и хапване в тематиката на американската поп култура от 50-те. Нали сме ретро парад все пак! Кой не си мечтае да се пренесе в САЩ от средата на миналия век поне за един ден!? Да се повози на кабриолет като от филмите, да облече стилен тоалет и да слуша swing… Точно това ви очаква на 1 август 2020.

Няма да пропуснем и преминаването по Дунав мост, за да стигнем до Калафат. След миналогодишния прием, сега очакваме още по-интересно събитие в съседна Румъния и нови гости. В International Retro Parade - Vintage Vehicles Vidin-Calafat 2020 ще видите автомобили на участници от цялата страна, Сърбия, Румъния, Македония и Ирландия. Приканваме и всеки, който има каквото и да било превозно ретро средство да се включи тази година.

И за да завършим парада подобаващо, подготвили сме ви парти-изненада, което скоро ще разкрием в детайли. Обещаваме купонът да е на макс.

International Retro Parade - Vintage Vehicles Vidin-Calafat 2020 се осъществява със съдействието на Община Видин, Община Калафат, Дунав мост Видин-Калафат АД, СБА и Бензиностанция ТИП ООД. Главни организатори на събитието са Иван Цолов и Sтетика.
Още за събитието:

Събития наблизо

чт 24 сеп
чт 24 Сеп / 20:00 след 117 дни
Цени: 30 - 200 лв.
на 883метра в Спортна зала "Фестивална" - Видин
Времето

Днес, 30 май.

13° 22° 20°C разкъсана облачност

Утре, 31 май.

11° 21° 19°C ниска облачност

Понеделник, 01 юни.

12° 18° 15°C умерен дъжд

Вторник, 02 юни.

10° 15° 13°C слаб дъжд

Сряда, 03 юни.

10° 22° 18°C слаб дъжд

Четвъртък, 04 юни.

10° 25° 21°C тъмни облаци
Покажи 5-дневна