Минало събитие

"Каша за душата"

... прочети още КАША ЗА ДУШАТА Младежки театър „Николай Бинев“ Автор: Х. К. Андерсен Режисьор: Даниана Коева Сценография: Кристиан Леков Анимация: Стела Танева Музика: Милен Апостолов Звук: Владислав Йорданов Фотограф: Фани Михайлова Участват: Даниела Маринова, Ива Караманчева, Константин Костадинов, Георги Михалков Това е представление за избора, пред който всеки един от нас е изправен всеки ден. Избора на пътя, по който да поеме – пътя на духовното или пътя на материалното. Главният герой – Коледното джудже (домашно духче) случайно се запознава с поезията в лицето на една книга разменена за пакетче кафе в кварталната бакалия. Това запознанство го поставя пред сложен и на практика невъзможен избор за неговото недорасло съзнание – духовното (представено в приказката от беден студент, който не може да го храни и топли, но е способен да му чете до безкрай красиви истории) или материалното (в лицето на продавачката в бакалницата, която го храни с вкусна каша и топли цял етаж само за него, но е неспособна да прочете нещо повече от сутрешния вестник).

Дати на провеждане

София
изминало

Цени

7 лв.

Подходящо
За деца
За семейства

Описание

... прочети повече КАША ЗА ДУШАТА
Младежки театър „Николай Бинев“

Автор: Х. К. Андерсен
Режисьор: Даниана Коева
Сценография: Кристиан Леков
Анимация: Стела Танева
Музика: Милен Апостолов
Звук: Владислав Йорданов
Фотограф: Фани Михайлова
Участват: Даниела Маринова, Ива Караманчева, Константин Костадинов, Георги Михалков

Това е представление за избора, пред който всеки един от нас е изправен всеки ден. Избора на пътя, по който да поеме – пътя на духовното или пътя на материалното.

Главният герой – Коледното джудже (домашно духче) случайно се запознава с поезията в лицето на една книга разменена за пакетче кафе в кварталната бакалия. Това запознанство го поставя пред сложен и на практика невъзможен избор за неговото недорасло съзнание – духовното (представено в приказката от беден студент, който не може да го храни и топли, но е способен да му чете до безкрай красиви истории) или материалното (в лицето на продавачката в бакалницата, която го храни с вкусна каша и топли цял етаж само за него, но е неспособна да прочете нещо повече от сутрешния вестник).
Източник:

Събития наблизо

Днес 03 юни
ср 03 Юни / 19:30
на 1.1км. в Сцена "DERIDA"
ср 03 Юни / 20:30
Цени: 12 - 20 лв.
на 1.5км. в Театър "София"
Утре 04 юни
чт 04 Юни / 18:30 утре
Цени: 65 - 100 лв.
на 589метра в Национален студентски дом

Изминали събития с участието на тези артисти

чт 19 Дек / 19:30
София
вт 01 Окт / 19:00
Цени: 8 - 14 лв.
Общински театър "Възраждане" - София