Минало събитие

"Кой си ти?" - Театър "Драмеди" #Животвкъщи

... прочети още ЖАНР: Театър, Онлайн стийминг ОРГАНИЗАТОР/РЕЖИСЬОР: Цвета Балийска, Театър Драмеди УЧАСТНИЦИ/АКТЬОРИ: Сезер Сами, Богдан Григоров, Татяна Митова, Георги Власев, Доменика Тодорова, Маргарита Маринова, Михаил Мечков, Росен Иванов, Габриела Цойнска, Стоил Григоров, Емона Соколова ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 2 часа Театър Драмеди ви кани на едно любимо свое представление, което да гледате от комфорта на вашия дом. “Кой си ти?” задава въпроси, на които е много актуално си да отговорим в настоящата коронна ситуация. Авторското представление е създадено в ко- креативен процес, в който всеки един от участниците е търсил своята идентичност и е споделял най- големите си страхове. Вече 4 години това представление докосва зрителите, защото най- личното е всъщност най- общовешкото. Представлението, което взе три награди за “Най-добро представление”, две награди за концепция, сценарий и режисура за Цвета Балийска, награда за музика на Сезер Сами, награда за главна мъжка роля на Гринго- Богдан Григоров, за главна женска роля на Татяна Митова, за актьорско майсторство на Георги Власев и Емона Соколова, за младо дарование на Стоил Григоров и поименна награда на всеки актьор за актьорско постижение! Онлайн излъчването е безплатно! Ще се радваме да подкрепите българските артисти, музиканти и малки арт центрове чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO. Представлението е част от инициативата #ЖивотВкъщи и #АзОставамВкъщи на URBO и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен. Сценография, костюми, концепция и режисура: Цвета Балийска Сценарий: Цвета Балийска, Татяна Митова и Гринго- Богдан Григоров Оригинална музика: Сезер Сами Текст на песента “Кой си ти?”- Гринго- Богдан Григоров Грим: Климентина Цавкова Камера и монтаж: Lino Workhouse / Велин Балийски

"Кой си ти?" - Театър "Драмеди" #Животвкъщи

Дати на провеждане

София
изминало

Времетраене

120 минути

Подходящо
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече ЖАНР: Театър, Онлайн стийминг
ОРГАНИЗАТОР/РЕЖИСЬОР: Цвета Балийска, Театър Драмеди
УЧАСТНИЦИ/АКТЬОРИ: Сезер Сами, Богдан Григоров, Татяна Митова, Георги Власев, Доменика Тодорова, Маргарита Маринова, Михаил Мечков, Росен Иванов, Габриела Цойнска, Стоил Григоров, Емона Соколова

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 2 часа

Театър Драмеди ви кани на едно любимо свое представление, което да гледате от комфорта на вашия дом. “Кой си ти?” задава въпроси, на които е много актуално си да отговорим в настоящата коронна ситуация. Авторското представление е създадено в ко- креативен процес, в който всеки един от участниците е търсил своята идентичност и е споделял най- големите си страхове. Вече 4 години това представление докосва зрителите, защото най- личното е всъщност най- общовешкото.

Представлението, което взе три награди за “Най-добро представление”, две награди за концепция, сценарий и режисура за Цвета Балийска, награда за музика на Сезер Сами, награда за главна мъжка роля на Гринго- Богдан Григоров, за главна женска роля на Татяна Митова, за актьорско майсторство на Георги Власев и Емона Соколова, за младо дарование на Стоил Григоров и поименна награда на всеки актьор за актьорско постижение!

Онлайн излъчването е безплатно! Ще се радваме да подкрепите българските артисти, музиканти и малки арт центрове чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO.

Представлението е част от инициативата #ЖивотВкъщи и #АзОставамВкъщи на URBO и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

Сценография, костюми, концепция и режисура: Цвета Балийска
Сценарий: Цвета Балийска, Татяна Митова и Гринго- Богдан Григоров
Оригинална музика: Сезер Сами
Текст на песента “Кой си ти?”- Гринго- Богдан Григоров
Грим: Климентина Цавкова
Камера и монтаж: Lino Workhouse / Велин Балийски
Източник:

Събития наблизо

пн 08 юни
пн 08 Юни / 20:00 след 5 дни
Цена: 15 лв.
на 1.7км. в София Тех Парк
чт 11 юни
чт 11 Юни / 20:00 след 8 дни
Цена: 15 лв.
на 1.7км. в София Тех Парк
пт 12 юни
пт 12 Юни - нд 14 Юни след 9 дни
на 1.2км. в Арена Армеец София
пт 12 Юни - нд 14 Юни след 9 дни
на 1.3км. в София

Изминали събития с участието на тези артисти

ср 25 Мар / 19:30
Цена: 10 лв.
София
сб 21 Мар / 11:00
Цена: 7 лв.
София
нд 08 Мар / 11:00
Цена: 7 лв.
София
пт 28 Фев / 19:30
Цени: 10 - 14 лв.
София
нд 23 Фев / 11:00
Цена: 7 лв.
София
сб 16 Ное / 20:00
Цена: 10 лв.
София