Георги Христов "Моят път..."

... прочети още ГЕОРГИ ХРИСТОВ "МОЯТ ПЪТ…"- Биографичен концерт-спектакъл На сцената Георги Христов излиза със своя бенд и симфоничен оркестър на Опера Варна,под диригентството на Ганчо Ганчев, за да представи един грандиозен концерт-спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и много емоция. За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините, които ще бъдат представени в биографичния концерт. Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо. Впечатляващият концерт на голямата звезда- Георги Христов Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското.

Дати на провеждане

29 септември 2020 от 19:00ч. (вторник)
Спортна зала "Дечко Стефанов"
Търговище

Цени

от 20.00 лв. до 100.00 лв.

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече ГЕОРГИ ХРИСТОВ "МОЯТ ПЪТ…"- Биографичен концерт-спектакъл

На сцената Георги Христов излиза със своя бенд и симфоничен оркестър на Опера Варна,под диригентството на Ганчо Ганчев, за да представи един грандиозен концерт-спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и много емоция.

За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините, които ще бъдат представени в биографичния концерт. Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо.

Впечатляващият концерт на голямата звезда- Георги Христов Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското.

Допълнителна информация

6 349 преглеждания 409 преглеждания за последния месец eventim.bg

Коментари

Оферти за събития и забавления наблизо

Виж всички

Събития наблизо

Днес 26 сеп
сб 26 Сеп / 10:00
Цена: 10 лв.
на 1.2км. в Международен панаир Пловдив
сб 26 Сеп / 10:30
Цена: 6 лв.
на 453метра в Държавен куклен театър - Пловдив
сб 26 Сеп / 20:00
на 0метра в Античен театър - Пловдив
сб 26 Сеп / 20:00
Цени: 20 - 50 лв.
на 0метра в Античен театър - Пловдив

Изминали събития с участието на Георги Христов

сб 12 Окт / 22:00
Цени: 25 - 30 лв.
Piano bar Sinatra - Варна