Минало събитие

"Котаракът в чизми"

... прочети още театрална постановка, за деца по Шарл Перо Драматизация: Елена Владова Реж: Галин Гинев Сценография: Ваня Константинова Композитор: Живко Алатов Със: Стоян Стоянов, Красимир Добрев, Таня Жекова, Галин Гинев Атрактивен спектакъл по приказката за изобретателния котарак, който помага на своя господар от бедняк да стане сред най-богатите в кралството и да се ожени за принцесата на сърцето си. Целта на творческия екип е да представи популярната и поучителна приказка по атрактивен начин, който отговаря на изискванията на съвременните деца, без да бяга от оригиналността на приказката и поуките, заложени от Шарл Перо. Спектакълът предлага нетрадиционна сценична стилистика – съчетание от мултимедия и художествена визия на героите – костюми и маски.

"Котаракът в чизми"

Дати на провеждане

Варна
изминало

Описание

... прочети повече театрална постановка, за деца
по Шарл Перо
Драматизация: Елена Владова
Реж: Галин Гинев
Сценография: Ваня Константинова
Композитор: Живко Алатов
Със: Стоян Стоянов, Красимир Добрев, Таня Жекова, Галин Гинев

Атрактивен спектакъл по приказката за изобретателния котарак, който помага на своя господар от бедняк да стане сред най-богатите в кралството и да се ожени за принцесата на сърцето си.

Целта на творческия екип е да представи популярната и поучителна приказка по атрактивен начин, който отговаря на изискванията на съвременните деца, без да бяга от оригиналността на приказката и поуките, заложени от Шарл Перо. Спектакълът предлага нетрадиционна сценична стилистика – съчетание от мултимедия и художествена визия на героите – костюми и маски.
Източник:

Събития наблизо

Днес 03 юни
ср 03 Юни / 18:00
на 154метра в Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна
Утре 04 юни
пт 05 юни
пт 05 Юни / 21:00 след 2 дни
Цена: 15 лв.
на 154метра в Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна
сб 06 юни
сб 06 Юни / 09:30 след 3 дни
на 1.9км. във Варна