Минало събитие

"Козметика на врага"

... прочети още Една история за скритите пътища в съзнанието ни, провокираща да се отворим към онези тайни на подсъзнанието, които иначе с удоволствие бихме скрили от лицето на света. "Козметика на врага" от Амели Нотомб Превод: Светла Лекарска Сценична адаптация: Петър Денчев/Веселин Мезеклиев Сценография: Петър Митев Участват: Димитър Марков, Ивайло Гандев и Самуела Церовска Един мъж се оказва блокиран на летището поради технически проблем със самолета. Какво го очаква от тук нататък? Опитите му да убие времето са провалени. Случайна среща с непознат, който изглежда че познава толкова добре дълбочината на съвестта успява да изрови на повърхността престъпления от болезненото минало. Чужд ли е този враг, който го конфронтира? На кого принадлежи? Случайна ли е тази среща или е резултат на дяволска преднамереност, която цели да унищожи човека? Това са малка част от въпросите, които "Козметика на врага" поставя.

Дати на провеждане

Сливен
изминало

Цени

от 3.00 лв. до 8.00 лв.

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече Една история за скритите пътища в съзнанието ни, провокираща да се отворим към онези тайни на подсъзнанието, които иначе с удоволствие бихме скрили от лицето на света.

"Козметика на врага"
от Амели Нотомб

Превод: Светла Лекарска
Сценична адаптация: Петър Денчев/Веселин Мезеклиев
Сценография: Петър Митев
Участват: Димитър Марков, Ивайло Гандев и Самуела Церовска

Един мъж се оказва блокиран на летището поради технически проблем със самолета. Какво го очаква от тук нататък? Опитите му да убие времето са провалени. Случайна среща с непознат, който изглежда че познава толкова добре дълбочината на съвестта успява да изрови на повърхността престъпления от болезненото минало. Чужд ли е този враг, който го конфронтира? На кого принадлежи? Случайна ли е тази среща или е резултат на дяволска преднамереност, която цели да унищожи човека? Това са малка част от въпросите, които "Козметика на врага" поставя.
Източник:

Събития наблизо

пт 12 юни
пт 12 Юни - нд 14 Юни след 18 дни
на 72метра в Сливен

Изминали събития с участието на тези артисти

чт 30 Апр / 19:00
Цена: 12 лв.
Театрална работилница "Сфумато" - София
чт 23 Апр - нд 26 Апр / 19:00
Театрална работилница "Сфумато" - София
ср 18 Мар / 19:00
Цени: 4 - 8 лв.
Сливен
пн 16 Мар / 19:00
Цени: 4 - 8 лв.
Сливен
ср 04 Мар / 19:00
Цени: 10 - 14 лв.
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София
чт 27 Фев / 19:00
Цени: 4 - 8 лв.
Сливен
пн 17 Фев / 19:00
Цени: 5 - 10 лв.
София
пн 27 Яну / 19:00
Цена: 12 лв.
Сливен
ср 22 Яну / 19:00
Цени: 8 - 16 лв.
Сливен
пн 20 Яну / 19:00
Цени: 4 - 8 лв.
Сливен