Курс "Вълшебството на публичната изява"

... прочети още Курсът „Вълшебството на публичната изява“ е проектиран, за да направи достъпна и ефективна комуникацията от първо лице, като запознава с лесни за усвояване техники и упражнения, избрани от нас. В него се съдържа богата информация за придобиване на презентаторски умения от световна класа. Треньори, търговци, консултанти, политически и бизнес лидери, мениджъри и всички, чиято работа е свързана с говорене пред публика имат изключителна полза от този курс. Вашият напредък ще бъде заснеман в продължение на три дни. С всеки изминал ден ще наблюдавате, как вашето представяне пред публика протича все по-гладко, как говорите все по-уверено, а аудиторията ви слуша с увлечение.

Курс "Вълшебството на публичната изява"

Дати на провеждане

05 юни 2020 от 10:00ч. (петък)
до 07 юни 2020 (неделя)
НЛП България, ул. "Орфей" 5
София
Подходящо
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Курсът „Вълшебството на публичната изява“ е проектиран, за да направи достъпна и ефективна комуникацията от първо лице, като запознава с лесни за усвояване техники и упражнения, избрани от нас. В него се съдържа богата информация за придобиване на презентаторски умения от световна класа.

Треньори, търговци, консултанти, политически и бизнес лидери, мениджъри и всички, чиято работа е свързана с говорене пред публика имат изключителна полза от този курс. Вашият напредък ще бъде заснеман в продължение на три дни. С всеки изминал ден ще наблюдавате, как вашето представяне пред публика протича все по-гладко, как говорите все по-уверено, а аудиторията ви слуша с увлечение.
Още за събитието:

Събития наблизо

Днес 02 юни
вт 02 Юни - чт 04 Юни
на 587метра в София
вт 02 Юни / 20:00
на 580метра в София
Утре 03 юни
ср 03 Юни / 18:00 утре
на 576метра в София
ср 03 Юни / 19:30 утре
на 1.5км. в Сцена "DERIDA"