"Light in the Tunnel" - Online Playback Theatre Performance

... прочети още Каним ви на нашата онлайн театрална постановка Театрален спектакъл - „Светлината в тунела“ на 28 май 19 часа българско време. Изпълнението ще бъде на английски. Ще възпроизведем вашите истории в платформата Zoom, както вече няколко пъти успешно направихме. Нещата се променят наистина бързо тези дни и можем да видим светлината на тунела или все още стоим в тъмното? Какво следва? Те нови пътища ли са, нови измерения на нашия живот? Диригент: Цвета Балийска Музикант: Константин Кучев Актьори: Цветина Матова, Васил Спасов, Пламен Петков Моля, регистрирайте се в това събитие и запазете мястото си. Ние ще се свържем с вас по пощата и Messenger, за да завършим регистрацията и ще изпратим на всички връзката към събитието. Ръководство за онлайн аудиторията - моля, уверете се: - да намерите тихо място с добър интернет - да уведомите предварително хората, с които живеете, да не ви смущават по време на изпълнението, освен ако не са спешни случаи - ако имате слушалки или слушалки, за да ги използвате (по избор) - да влезете 10 минути по-рано, тъй като след стартирането на изпълнението няма да можете да се присъедините - когато въведете Zoom, микрофонът ви ще бъде изключен автоматично, моля, не го включвайте, освен ако не сте поканени да го направите. Местата са ограничени до 50.

"Light in the Tunnel" - Online Playback Theatre Performance

Дати на провеждане

28 май 2020 от 19:00ч. до 20:30ч. (четвъртък)
София
Подходящо
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Каним ви на нашата онлайн театрална постановка Театрален спектакъл - „Светлината в тунела“ на 28 май 19 часа българско време.

Изпълнението ще бъде на английски. Ще възпроизведем вашите истории в платформата Zoom, както вече няколко пъти успешно направихме.

Нещата се променят наистина бързо тези дни и можем да видим светлината на тунела или все още стоим в тъмното? Какво следва? Те нови пътища ли са, нови измерения на нашия живот?

Диригент: Цвета Балийска
Музикант: Константин Кучев
Актьори: Цветина Матова, Васил Спасов, Пламен Петков

Моля, регистрирайте се в това събитие и запазете мястото си. Ние ще се свържем с вас по пощата и Messenger, за да завършим регистрацията и ще изпратим на всички връзката към събитието.

Ръководство за онлайн аудиторията - моля, уверете се:

- да намерите тихо място с добър интернет
- да уведомите предварително хората, с които живеете, да не ви смущават по време на изпълнението, освен ако не са спешни случаи
- ако имате слушалки или слушалки, за да ги използвате (по избор)
- да влезете 10 минути по-рано, тъй като след стартирането на изпълнението няма да можете да се присъедините
- когато въведете Zoom, микрофонът ви ще бъде изключен автоматично, моля, не го включвайте, освен ако не сте поканени да го направите.

Местата са ограничени до 50.
Източник:
Още за събитието:

Събития наблизо

Днес 28 май
чт 28 Май - пт 12 Юни
на 843метра в Галерия "Арте"
чт 28 Май / 19:00
Цени: 12 - 25 лв.
на 1.4км. в Зала "България" - София
премиера
чт 28 Май / 19:00
Цени: 15 - 40 лв.
на 1.8км. в Национална опера и балет - София
чт 28 Май / 19:00
Цени: 10 - 20 лв.
на 1.4км. в Tеатър "Българска армия" - София

Изминали събития с участието на тези артисти

пт 20 Мар / 19:30
Цена: 10 лв.
Варна
сб 07 Мар / 19:00
Цена: 12 лв.
София
пт 06 Мар / 19:00
Цени: 12 - 15 лв.
София
пт 28 Фев / 19:30
Цени: 10 - 14 лв.
София
пн 10 Фев / 19:00
Цени: 10 - 20 лв.
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София