Минало събитие

Los Potros Malambo

... прочети още Световноизвестната аржентинска сензация Los Potros Malambo Горещи мъже, огнени ритми и невероятно шоу – това е запазената марка на аржентинската формация, която впечатли Дженифър Лопез и Марк Антъни, Саймън Коуел, Мел Би и Хайди Клум в „Америка търси талант“, публиката в Италия, Германия, Франция, Испания, Израел, САЩ, Русия, Китай... Настоящата световна сензация се заражда като семеен проект на двама братя. Използвайки за вдъхновение фолклора и аржентинското маламбо и добавяйки нетрадиционен подход и инструменти, Хавиер и Исаак Гардела създават денс формацията Los Potros Malambo. 2012 г. участват в американско риалити шоу, продуцирано от FOX и Univision, със съдии Дженифър Лопез, Марк Антъни и Джеми Кинг и стигат до финала на състезанието. 2014 г. биват поканени да се присъединят към шоуто „Signum“, ръководено от Шон Маккилън – режисьор на Цирк дю Солей. 2016 г. те се явяват в „Америка търси талант“, получават четири „ДА“ и стигат до финала. Саймън Коуел определя представянето им като вълнуващо, запомнящо се и различно, а Мел Би от Спайс Гърлс и Хайди Клум признават, че са влюбени в него. Месец по-късно са поканени да бъдат част от тържествата на Аржентинската независимост, където танцуват за президента на републиката и националните власти, предавани по телевизията в цялата страна. 2017 г. създават ново шоу – „Pura Sangre“, което получава възторжени отзиви и бива изпълнено на повече от 50 участия. 2018 г. те пътуват със същото шоу в Русия и завладяват сърцата на местната публика. 2019 г. Los Portos Malambo започват работа по нова продуцкия, наречена „KUNAN“. Българските зрители ще имат честта да бъдат едни от първите, които ще я гледат. Десет танцьора и трима музиканти пристигат, за да изнесат своето шоу във Варна на 2 април и в София на 3 април.

Дати на провеждане

Варна
изминало
София
изминало

Цени

от 15.00 лв. до 70.00 лв.

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече Световноизвестната аржентинска сензация
Los Potros Malambo

Горещи мъже, огнени ритми и невероятно шоу – това е запазената марка на аржентинската формация, която впечатли Дженифър Лопез и Марк Антъни, Саймън Коуел, Мел Би и Хайди Клум в „Америка търси талант“, публиката в Италия, Германия, Франция, Испания, Израел, САЩ, Русия, Китай...
Настоящата световна сензация се заражда като семеен проект на двама братя. Използвайки за вдъхновение фолклора и аржентинското маламбо и добавяйки нетрадиционен подход и инструменти, Хавиер и Исаак Гардела създават денс формацията Los Potros Malambo.

2012 г. участват в американско риалити шоу, продуцирано от FOX и Univision, със съдии Дженифър Лопез, Марк Антъни и Джеми Кинг и стигат до финала на състезанието.

2014 г. биват поканени да се присъединят към шоуто „Signum“, ръководено от Шон Маккилън – режисьор на Цирк дю Солей.

2016 г. те се явяват в „Америка търси талант“, получават четири „ДА“ и стигат до финала. Саймън Коуел определя представянето им като вълнуващо, запомнящо се и различно, а Мел Би от Спайс Гърлс и Хайди Клум признават, че са влюбени в него.

Месец по-късно са поканени да бъдат част от тържествата на Аржентинската независимост, където танцуват за президента на републиката и националните власти, предавани по телевизията в цялата страна.

2017 г. създават ново шоу – „Pura Sangre“, което получава възторжени отзиви и бива изпълнено на повече от 50 участия.

2018 г. те пътуват със същото шоу в Русия и завладяват сърцата на местната публика.

2019 г. Los Portos Malambo започват работа по нова продуцкия, наречена „KUNAN“. Българските зрители ще имат честта да бъдат едни от първите, които ще я гледат. Десет танцьора и трима музиканти пристигат, за да изнесат своето шоу във Варна на 2 април и в София на 3 април.

Карта

Източник:

Други събития в Национален дворец на културата - София

пн 13 Апр / 19:00 след 9 дни
Цени: 20 - 60 лв.
Национален дворец на културата - София
сб 25 Апр / 20:00 след 21 дни
Цени: 18 - 60 лв.
Национален дворец на културата - София
пн 04 Май / 19:30 след 30 дни
Цени: 10 - 20 лв.
Национален дворец на културата - София
пн 11 Май / 20:00 след 37 дни
Цени: 30 - 70 лв.
Национален дворец на културата - София
чт 14 Май / 19:30 след 40 дни
Цени: 15 - 40 лв.
Национален дворец на културата - София
пт 15 Май / 19:30 след 41 дни
Цени: 15 - 40 лв.
Национален дворец на културата - София
Виж всички

Събития наблизо

Днес 04 апр
сб 04 Апр
Цени: 20 - 25 лв.
на 270метра в Зала за събития "В парка" - София
сб 04 Апр - нд 05 Апр / 10:00
Вход свободен
на 895метра в София
сб 04 Апр / 11:00
Цени: 10 - 15 лв.
на 1.7км. в Национална опера и балет - София
сб 04 Апр / 11:00
Цена: 7 лв.
на 1.6км. в Младежки театър "Николай Бинев" - София