Международен фестивал на изкуствата "Утринна звезда"

... прочети още Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда” се провежда в най-красивите български курорти – в морските курорти Албена, св.Влас и СОК „Камчия“, а през зимата в Банско и е един от водещите и престижни фестивали. Привлича много участници и печели все по-голяма популярност в България и чужбина. Предоставя възможност на талантливите деца и възрастни да изявят пълноценно своите заложби. Развива различните видове изкуства и насърчава деца и младежи към занимания, свързани с изкуствата. Популяризира световни и национални културни ценности, като осъществява обмяна на творчески опит и сътрудничество между ръководителите и приятелство между колективите.

Международен фестивал на изкуствата "Утринна звезда"

Дати на провеждане

25 ноември 2020 (сряда)
до 29 декември 2020 (вторник)
Народно читалище "Никола Вапцаров" - Банско
Банско
22 февруари 2020
до 23 февруари 2020
Общинският културен институт "Искър" - София
София
изминало
Подходящо
За семейства
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда” се провежда в най-красивите български курорти – в морските курорти Албена, св.Влас и СОК „Камчия“, а през зимата в Банско и е един от водещите и престижни фестивали.

Привлича много участници и печели все по-голяма популярност в България и чужбина. Предоставя възможност на талантливите деца и възрастни да изявят пълноценно своите заложби. Развива различните видове изкуства и насърчава деца и младежи към занимания, свързани с изкуствата.

Популяризира световни и национални културни ценности, като осъществява обмяна на творчески опит и сътрудничество между ръководителите и приятелство между колективите.

Потребители, които ще присъстват


Карта

Източник:

Събития наблизо

пт 29 май
пт 29 Май - нд 31 Май след 61 дни
Цени: 12 - 24 лв.
на 1.9км. в Интер Експо и Конгресен Център - София
сб 12 сеп
сб 12 Сеп - нд 13 Сеп / 10:00 след 167 дни
Цени: 17 - 250 лв.
на 1.9км. в Интер Експо и Конгресен Център - София