Минало събитие

Международен фестивал "Несебър - Остров на изкуствата"

... прочети още VI Международен фестивал „Несебър – остров на изкуствата“ се провежда с участието на ансамбли, творчески колективи, хорове, формации, студия и изпълнители от България и други страни. Във фестивала могат да участват деца и младежи от цял свят. Всички младежи имат възможността да покажат качествата и таланта си. Несебър, град на световно, културно наследство ще стане една голяма сцена на изкуствата. Във фестивала се провежда в две части – конкурсна и фестивална. В него могат да участват – колективи, камерни формации, ансамбли и солови изпълнители. Организатори на конкурса са Община Несебър, Общински детски комплекс – Несебър. Ето и конкурсните раздели: Музика: – вокални групи и соло изпълнители на народни песни и забавна музика; – музикални колективи за класическа музика – академични хорове; Хореография: – колективи за фолклорни танци, съвременни танци, характерни;

Международен фестивал "Несебър - Остров на изкуствата"

Дати на провеждане

02 юли 2019
до 07 юли 2019
Несебър
изминало
Подходящо
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече VI Международен фестивал „Несебър – остров на изкуствата“ се провежда с участието на ансамбли, творчески колективи, хорове, формации, студия и изпълнители от България и други страни. Във фестивала могат да участват деца и младежи от цял свят. Всички младежи имат възможността да покажат качествата и таланта си. Несебър, град на световно, културно наследство ще стане една голяма сцена на изкуствата.

Във фестивала се провежда в две части – конкурсна и фестивална. В него могат да участват – колективи, камерни формации, ансамбли и солови изпълнители. Организатори на конкурса са Община Несебър, Общински детски комплекс – Несебър.

Ето и конкурсните раздели:

Музика:
– вокални групи и соло изпълнители на народни песни и забавна музика;
– музикални колективи за класическа музика – академични хорове;

Хореография:
– колективи за фолклорни танци, съвременни танци, характерни;
Източник:

Събития наблизо

чт 20 авг
чт 20 Авг - нд 30 Авг след 74 дни
на 22метра в Античен амфитеатър - Несебър
пт 28 авг
пт 28 Авг - нд 30 Авг след 82 дни
на 13метра в Несебър