Минало събитие

Международен младежки фестивал на изкуствата "Музите" - Созопол

... прочети още Международен младежки фестивал на изкуствата „Музите“ е включен в културната програма на Созопол и се провеждат под патронажа на кмета на града. Целта на организаторите Община Созопол и Сдружение „Музите“ е фестивалът да бъде глобално пространство за артистична изява, отворено към новостта за създаване на плодотворни творчески контакти и обмен на креативни идеи между млади творци и артисти. В ММФИ „Музите“ участват ансамбли и солисти, деца и младежи от театрални и танцови и музикални колективи към читалища, студия, школи, училища по изкуствата и академии, чуждестранни гости, деца в неравностойно положение, на възраст от 5 до 35 години. Гости, участници и публика ще се насладят на атрактивни дефилета – запазена марка на фестивала на Алеята на изкуствата „Музите“ и многобройните съпътстващи акции. Конкурсите, под формата на големи публични концерти, театри и изложби на хилядите участници във фестивала няма да оставят нито един посетител безучастен и всички ще се забавляват. В дните за свободни творчески изяви, се провеждат изложби, концерти, пленер за художници и лятна академия за музиканти и специални самостоятелни инициативи.

Международен младежки фестивал на изкуствата "Музите" - Созопол

Дати на провеждане

05 юли 2020
до 15 юли 2020
Созопол
изминало

Местоположение


Цени

Вход свободен

Подходящо
За деца
За младежи

Описание

... прочети повече Международен младежки фестивал на изкуствата „Музите“ е включен в културната програма на Созопол и се провеждат под патронажа на кмета на града.
Целта на организаторите Община Созопол и Сдружение „Музите“ е фестивалът да бъде глобално пространство за артистична изява, отворено към новостта за създаване на плодотворни творчески контакти и обмен на креативни идеи между млади творци и артисти.

В ММФИ „Музите“ участват ансамбли и солисти, деца и младежи от театрални и танцови и музикални колективи към читалища, студия, школи, училища по изкуствата и академии, чуждестранни гости, деца в неравностойно положение, на възраст от 5 до 35 години.

Гости, участници и публика ще се насладят на атрактивни дефилета – запазена марка на фестивала на Алеята на изкуствата „Музите“ и многобройните съпътстващи акции. Конкурсите, под формата на големи публични концерти, театри и изложби на хилядите участници във фестивала няма да оставят нито един посетител безучастен и всички ще се забавляват.

В дните за свободни творчески изяви, се провеждат изложби, концерти, пленер за художници и лятна академия за музиканти и специални самостоятелни инициативи.

Допълнителна информация

878 преглеждания 23 преглеждания за последния месец http://www.muzite.org/ Официална Facebook страница Източник: fest-bg.com

Коментари

Оферти за събития и забавления наблизо

Държавна опера Бургас Концертът "Любовна История" с музика от класическото френско кино - на 16 Август на остров Света Анастасия, плюс транспорт с корабче Grabo.bg 30 бр. Топ цена: 30.00лв Виж повече » Go to Burgas Концерт на Lemon Box и Red Light District Project на 13 Август, на остров "Света Анастасия", плюс транспорт от Бургас Grabo.bg 40 бр. 30:03:04 Топ цена: 22.90лв Виж повече » Изложба на влечуги -50% Вход за екзотична изложба на влечуги "Snake home" Grabo.bg 30 бр. Цена: 3.00лв 6.00лв Виж повече » Театрална формация Мелпомена Ексклузивно в Grabo.bg! "Забраненото шоу на Рачков" на 25 Септември в Бургас Grabo.bg 974 бр. Топ цена: 25.00лв Виж повече » Държавна опера Бургас Комичната опера в две действия "Хубавата Елена" от Жак Офенбах - на 25 Август Grabo.bg 6 бр. Топ цена: 10.00лв Виж повече » Държавна опера Бургас Гледай музикалната комедия "Четиримата близнаци" от Георги Костов на 17 Август Grabo.bg 5 бр. Топ цена: 5.00лв Виж повече »
Виж всички

Събития наблизо

нд 23 авг
нд 23 Авг - ср 26 Авг след 11 дни
на 334метра в Амфитеатър - Созопол
вт 01 сеп
вт 01 Сеп - нд 06 Сеп след 20 дни
на 45метра в Созопол