Минало събитие

"Момиче за всичко"

... прочети още МОМИЧЕ ЗА ВСИЧКО АВТОРСКИ СПЕКТАКЪЛ От Светослав Томов Постановка: Здрава Каменова Музика: Димо Стоянов P.I.F Моноспектакъл на Моника Митева Какво се случва зад камерите на едно телевизионно предаване, особено когато всичко излезе извън контрол. Дали момичето, което винаги е в сянка и в помощ на всички от екипа ще помогне и в тази критично-комична, безумна ситуация. Едно истерично смешно представление за малкия човек в голямата центрофуга на шоу бизнеса. Дали мечтите се сбъдват, как биват оценени усилията на най-безкористните, най-отдадените и честните? Може ли едно момиче за всичко да влезе в светлината на прожекторите или завинаги ще остане в сянка? Моника Митева се превъплъщава в образите на ексцентричния сценарист, остарелия оператор, истеричния режисьор, гримьорката-вечно на градус, дори и на куче синоптик, за да ви въвлече в една колкото смешна, толкова и трогателна история за това, в какво се превръщат големите мечти на малките хора. Дебютна пиеса на Светослав Томов- автор и сценарист, един от създателите на „Забранена любов”, „Дървото на живота”, „Откраднат живот”. От режисьорката на „Жената е странно животно”и „Помощ, имам две деца”

Дати на провеждане

София
изминало
София
изминало

Цени

от 12.00 лв. до 15.00 лв.

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече МОМИЧЕ ЗА ВСИЧКО

АВТОРСКИ СПЕКТАКЪЛ

От Светослав Томов
Постановка: Здрава Каменова
Музика: Димо Стоянов P.I.F
Моноспектакъл на Моника Митева

Какво се случва зад камерите на едно телевизионно предаване, особено когато всичко излезе извън контрол. Дали момичето, което винаги е в сянка и в помощ на всички от екипа ще помогне и в тази критично-комична, безумна ситуация. Едно истерично смешно представление за малкия човек в голямата центрофуга на шоу бизнеса. Дали мечтите се сбъдват, как биват оценени усилията на най-безкористните, най-отдадените и честните? Може ли едно момиче за всичко да влезе в светлината на прожекторите или завинаги ще остане в сянка?
Моника Митева се превъплъщава в образите на ексцентричния сценарист, остарелия оператор, истеричния режисьор, гримьорката-вечно на градус, дори и на куче синоптик, за да ви въвлече в една колкото смешна, толкова и трогателна история за това, в какво се превръщат големите мечти на малките хора.

Дебютна пиеса на Светослав Томов- автор и сценарист, един от създателите на „Забранена любов”, „Дървото на живота”, „Откраднат живот”.
От режисьорката на „Жената е странно животно”и „Помощ, имам две деца”
Източник:

Събития наблизо

Днес 03 юни
ср 03 Юни / 19:30
на 1.1км. в Сцена "DERIDA"
ср 03 Юни / 20:30
Цени: 12 - 20 лв.
на 1.4км. в Театър "София"
Утре 04 юни
чт 04 Юни / 18:30 утре
Цени: 65 - 100 лв.
на 262метра в Национален студентски дом