Минало събитие

Национален форум за богомилите и духовното наследство на България

... прочети още ФОРУМ ЗА ДУХОВНОТО НАСЛЕДСТВО И ПОСЛАНИЯ НА БЪЛГАРИТЕ. Богомили.Траки. Орфей, колобри и мистични знания гр. ГАБРОВО Организатори: "Виделей” Съорганизатори: Сдружение „България - Дух и Култура”, Сдружение „Геум“ (Има организиран транспорт от София и Пловдив.) ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРОГРАМАТА, НО МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ОЩЕ СЕГА - МЕСТАТА НА МЯСТОТО И В ЗАЛАТА СА ПО-МАЛКО ОТ ПРЕДНИ ГОДИНИ. РАЙОНА Е СПЕЦИФИЧЕН, В ПРЕГОВОРИ СМЕ СЪС ЛЕКТОРИТЕ И ЩЕ НАПРАВИМ ЦЕНЕН И ВНИМАТЕЛЕН ПОДОБОР ЗА ВАС ПРИЯТЕЛИ. СМЯТАМЕ, ЧЕ 38 ЛВ. Е РАЗУМНА ЦЕНА ЗА ВСИЧКИТЕ 3 ДНИ, ЗА ВСИЧКИ БЕСЕДИ, ПРАКТИКИ И ИЗНЕНАДИ И МОЖЕ ДА ПОКРИЕ РАХОДИТЕ НИ ЗА ЛЕКТОРИ, НОЩУВКИ, ТРАНСПОРТА ИМ, БЕНЗИН И ОРГАНИЗАЦИЯ, НО ВСЯКА СУМА НАД ТАЗИ Е ДОБРЕ ДОШЛА. Цената е разделена на две части. Едната е 38 лв. за трите дни. Това надяваме се да покрие разходи за около 15 лектори, настаняването им транспорта им и предвидената програма. Тази цена е само за участие в трите дни на форума. За всички беседи, за вечерната програма, в която освен лагерен огън има и музикални изпълнения. Повече вижте ТУК.

Национален форум за богомилите и духовното наследство на България

Дати на провеждане

11 септември 2020 от 15:00ч.
до 13 септември 2020
Хотел "Мак", бул. "3-ти март" 9
Габрово
изминало

Местоположение

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече ФОРУМ ЗА ДУХОВНОТО НАСЛЕДСТВО И ПОСЛАНИЯ НА БЪЛГАРИТЕ.
Богомили.Траки. Орфей, колобри и мистични знания
гр. ГАБРОВО
Организатори: "Виделей”
Съорганизатори: Сдружение „България - Дух и Култура”, Сдружение „Геум“
(Има организиран транспорт от София и Пловдив.)

ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРОГРАМАТА, НО МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ОЩЕ СЕГА - МЕСТАТА НА МЯСТОТО И В ЗАЛАТА СА ПО-МАЛКО ОТ ПРЕДНИ ГОДИНИ. РАЙОНА Е СПЕЦИФИЧЕН, В ПРЕГОВОРИ СМЕ СЪС ЛЕКТОРИТЕ И ЩЕ НАПРАВИМ ЦЕНЕН И ВНИМАТЕЛЕН ПОДОБОР ЗА ВАС ПРИЯТЕЛИ. СМЯТАМЕ, ЧЕ 38 ЛВ. Е РАЗУМНА ЦЕНА ЗА ВСИЧКИТЕ 3 ДНИ, ЗА ВСИЧКИ БЕСЕДИ, ПРАКТИКИ И ИЗНЕНАДИ И МОЖЕ ДА ПОКРИЕ РАХОДИТЕ НИ ЗА ЛЕКТОРИ, НОЩУВКИ, ТРАНСПОРТА ИМ, БЕНЗИН И ОРГАНИЗАЦИЯ, НО ВСЯКА СУМА НАД ТАЗИ Е ДОБРЕ ДОШЛА.

Цената е разделена на две части. Едната е 38 лв. за трите дни. Това надяваме се да покрие разходи за около 15 лектори, настаняването им транспорта им и предвидената програма.
Тази цена е само за участие в трите дни на форума. За всички беседи, за вечерната програма, в която освен лагерен огън има и музикални изпълнения.

Повече вижте ТУК.

Допълнителна информация

100 преглеждания 34 преглеждания за последния месец Facebook събитие

Коментари

Оферти за събития и забавления наблизо

Ред Бранд Среща с легендата на Манчестър Юнайтед - Пол Скоулс, на 11 Октомври във Велико Търново Grabo.bg 55 бр. Топ цена: 32.00лв Виж повече » Театрална формация Мелпомена "Забраненото шоу на Рачков" - на 10 Ноември във Велико Търново Grabo.bg 1084 бр. Топ цена: 25.00лв Виж повече » Театрална формация Мелпомена "Забраненото шоу на Рачков" - на 11 Ноември във Велико Търново Grabo.bg 517 бр. Топ цена: 25.00лв Виж повече » Feri Art Productions Топ комедията "Горката Франция", поставяна на сцена 10 рекордни сезона - на 28 Септември Grabo.bg 25 бр. Топ цена: 17.00лв Виж повече » Драматичен театър "Гео Милев" Гледайте "Криворазбраната цивилизация" с режисьор Йосиф Сърчаджиев - на 13 Октомври Grabo.bg нова оферта 54:37:32 Топ цена: 8.00лв Виж повече » Драматичен театър "Гео Милев" Гледайте премиерата на спектакъла "Уважаема г-це Марта" на 7 Октомври Grabo.bg нова оферта 1 бр. 54:37:32 Топ цена: 8.00лв Виж повече »
Виж всички