Минало събитие

One Love Tour Банско

... прочети още В град Банско, стартира първият фестивален ден от турнето One Love Tour 2019. Звездите на България и Македония ще поднесат на своите почитатели, няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади. One Love Tour се организира за трета поредна година от "Междинна станция / Medium Station" и "INOVATIVA Group", със съдействието на Община Банско и "Юлен" АД. Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на град Банско ще имат възможност да премерят сили с част от участниците от Фермата и помежду си. Водени от идеята да възродят и запазят традициите по време на фестивала и тази година отново ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО. Едни от най-известните изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в град Банско доказвайки, че любовта обединява и побеждава: Графа - Владимир Ампов (Grafa - Vladimir Ampov), Slatkaristika, Next Time, Mihaela Fileva и др. Очакваме Ви, на 20-ти юли в град Банско, заедно да дадем старт на фестивала One Love Tour 2019!

Дати на провеждане

20 юли 2019 от 10:00ч. до 22:00ч.
Площад "Никола Вапцаров"
Банско
изминало

Цени

Вход свободен


Описание

... прочети повече В град Банско, стартира първият фестивален ден от турнето One Love Tour 2019. Звездите на България и Македония ще поднесат на своите почитатели, няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади. One Love Tour се организира за трета поредна година от "Междинна станция / Medium Station" и "INOVATIVA Group", със съдействието на Община Банско и "Юлен" АД.

Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на град Банско ще имат възможност да премерят сили с част от участниците от Фермата и помежду си.

Водени от идеята да възродят и запазят традициите по време на фестивала и тази година отново ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО.

Едни от най-известните изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в град Банско доказвайки, че любовта обединява и побеждава: Графа - Владимир Ампов (Grafa - Vladimir Ampov), Slatkaristika, Next Time, Mihaela Fileva и др.

Очакваме Ви, на 20-ти юли в град Банско, заедно да дадем старт на фестивала One Love Tour 2019!

Потребители, които ще присъстват

Още за събитието:

Още събития с участието на Владимир Ампов - Графа, Михаела Филева

пн 22 юни
пн 22 Юни / 20:00 след 28 дни
Цени: 20 - 50 лв.
Античен театър - Пловдив
пт 26 юни
пт 26 Юни / 20:00 след 32 дни
Цени: 20 - 50 лв.
Летен театър - Варна

Изминали събития с участието на Владимир Ампов - Графа, Михаела Филева

сб 08 Фев / 22:00
Варна
пт 07 Фев / 22:00
Пловдив
сб 01 Фев / 23:00
Бургас
пт 01 Ное / 23:30
Бургас
чт 24 Окт / 19:30
Цени: 15 - 30 лв.
Фестивален и конгресен център - Варна
ср 23 Окт / 19:30
Цени: 15 - 30 лв.
Дворец на културата и спорта "Васил Левски" - Велико Търново
чт 17 Окт / 19:30
Цени: 15 - 30 лв.
Зала "Пейо Яворов" - Благоевград
сб 05 Окт
Стара Загора