Минало събитие

One Love Tour Стара Загора

... прочети още На 5 октомври, за празника на града, в Стара Загора, ще е фестивалният ден от One Love Tour 2019. Звездите на България и Македония ще поднесат на своите почитатели, няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади. One Love Tour се организира за трета поредна година от "Междинна станция / Medium Station" и "INOVATIVA Group", със съдействието на Община Стара Загора. Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на Стара Загора ще имат възможност, да премерят сили с част от участниците от Фермата и помежду си. Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала и тази година ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО. Едни от най-известните изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в Стара Загора доказвайки, че любовта обединява и побеждава: Графа - Владимир Ампов (Grafa - Vladimir Ampov), Slatkaristika, Next Time, Mihaela Fileva и Орлин Горанов. Очакваме Ви, на 5-ти октомври в Стара Загора, заедно да се забавляваме за празника на града!

Дати на провеждане

05 октомври 2019
Площад пред Общината
Стара Загора
изминало

Цени

Вход свободен


Описание

... прочети повече На 5 октомври, за празника на града, в Стара Загора, ще е фестивалният ден от One Love Tour 2019. Звездите на България и Македония ще поднесат на своите почитатели, няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади. One Love Tour се организира за трета поредна година от "Междинна станция / Medium Station" и "INOVATIVA Group", със съдействието на Община Стара Загора.
Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на Стара Загора ще имат възможност, да премерят сили с част от участниците от Фермата и помежду си.
Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала и тази година ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО.
Едни от най-известните изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в Стара Загора доказвайки, че любовта обединява и побеждава: Графа - Владимир Ампов (Grafa - Vladimir Ampov), Slatkaristika, Next Time, Mihaela Fileva и Орлин Горанов.
Очакваме Ви, на 5-ти октомври в Стара Загора, заедно да се забавляваме за празника на града!

Потребители, които ще присъстват

Още за събитието:

Още събития с участието на тези артисти

вт 16 юни
вт 16 Юни / 19:00 след 22 дни
Цени: 15 - 20 лв.
Дом на Народната Армия (ДНА) - Бургас
пн 22 юни
пн 22 Юни / 20:00 след 28 дни
Цени: 20 - 50 лв.
Античен театър - Пловдив
ср 24 юни
ср 24 Юни / 21:00 след 30 дни
Цени: 15 - 40 лв.
Летен театър - Варна
пт 26 юни
пт 26 Юни / 20:00 след 32 дни
Цени: 20 - 50 лв.
Летен театър - Варна
вт 14 юли
вт 14 Юли / 21:00 след 50 дни
Цени: 15 - 20 лв.
Лятно кино "Орфей" - Пловдив

Изминали събития с участието на тези артисти

сб 25 Апр / 19:30
Цени: 30 - 40 лв.
Фестивален и конгресен център - Варна
вт 17 Мар / 19:00
Цени: 15 - 20 лв.
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София
ср 04 Мар / 19:00
Цена: 20 лв.
Държавна Опера - Варна
вт 18 Фев / 19:00
Цена: 14 лв.
Градски Дом на Културата "Борис Христов" - Пловдив
сб 08 Фев / 22:00
Варна
пт 07 Фев / 22:00
Пловдив
сб 01 Фев / 23:00
Бургас