Минало събитие

Онлайн спектакъл "Възходът на магьосника" на Magic Division

... прочети още Превърнете 1 Юни в един незабравим празник за всички! Magic Division ви канят да се потопите в света на илюзията, където смелостта и геройството ще се изправят срещу злокобните и мрачни сили, обгърнали Земята. По време на събитието ще има томбола с изненади. Това е историята на една осъвременена приказка за вечната битка между доброто и злото. Противно на тривиалните разкази, това е уникален по рода си спектакъл. Главният герой в историята Жокера - ексцентричен и непредсказуем, се впуска в поредното предизвикателство, което му е подготвила съдбата. След като закупите билет за шоуто, всеки от вас ще получи специален линк, от който ще може да гледа представлението на живо на 1 юни от 19:00 ч.

Онлайн спектакъл "Възходът на магьосника" на Magic Division

Дати на провеждане

01 юни 2020 от 19:00ч.
София
изминало
Подходящо
За деца
За семейства
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Превърнете 1 Юни в един незабравим празник за всички! Magic Division ви канят да се потопите в света на илюзията, където смелостта и геройството ще се изправят срещу злокобните и мрачни сили, обгърнали Земята.

По време на събитието ще има томбола с изненади.

Това е историята на една осъвременена приказка за вечната битка между доброто и злото. Противно на тривиалните разкази, това е уникален по рода си спектакъл. Главният герой в историята Жокера - ексцентричен и непредсказуем, се впуска в поредното предизвикателство, което му е подготвила съдбата.

След като закупите билет за шоуто, всеки от вас ще получи специален линк, от който ще може да гледа представлението на живо на 1 юни от 19:00 ч.
Източник:

Събития наблизо

Днес 06 юни
сб 06 Юни - нд 07 Юни
на 32метра в София
сб 06 Юни / 10:30
на 1.1км. в Сцена "DERIDA"
сб 06 Юни / 11:00
на 953метра в Общински театър "Възраждане" - София
сб 06 Юни / 11:00
Цена: 8 лв.
на 2.0км. в Музикален театър "Стефан Македонски" - София