Минало събитие

Pamporovo Bike Fest

... прочети още След дългата пауза наложена ни поради сложната обстановка в страната и по света, с радост ви съобщаваме, че даунхил събитията започват и то с шестото поредрно издание на Пампорово Байк Фест на 16-19.07 в Pamporovo! За целта трябва всички да подходим отговорно и да спазваме стриктно всички необходими противоепидемични мерки и социална дистанция за обща безопасност и за по-бързо решаване на проблема глобално. Както обикновено по време на Байк феста в Пампорово ще се проведат няколко интересни събития, сред които международно даунхил състезание от клас 1 на UCI, Първи кръг от Vivacom Downhill Series, трети кръг от BG Kids Series, ще има боулинг вечер, парти на открито, както и първото онлайн излъчване на живо от даунхил състезание в България!

Дати на провеждане

16 юли 2020
до 19 юли 2020
Велопарк Пампорово
Пампорово
изминало

Местоположение


Цени

Вход свободен

Подходящо
За семейства
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече След дългата пауза наложена ни поради сложната обстановка в страната и по света, с радост ви съобщаваме, че даунхил събитията започват и то с шестото поредрно издание на Пампорово Байк Фест на 16-19.07 в Pamporovo!

За целта трябва всички да подходим отговорно и да спазваме стриктно всички необходими противоепидемични мерки и социална дистанция за обща безопасност и за по-бързо решаване на проблема глобално.

Както обикновено по време на Байк феста в Пампорово ще се проведат няколко интересни събития, сред които международно даунхил състезание от клас 1 на UCI, Първи кръг от Vivacom Downhill Series, трети кръг от BG Kids Series, ще има боулинг вечер, парти на открито, както и първото онлайн излъчване на живо от даунхил състезание в България!
Източник:
Още за събитието:

Коментари

Оферти за събития и забавления наблизо

Времето

Днес, 08 авг.

13° 21° 21°C слаб дъжд

Утре, 09 авг.

11° 20° 18°C слаб дъжд

Понеделник, 10 авг.

21° 19°C ясно небе

Вторник, 11 авг.

10° 22° 22°C ясно небе

Сряда, 12 авг.

12° 22° 21°C умерен дъжд

Четвъртък, 13 авг.

11° 22° 22°C слаб дъжд

Петък, 14 авг.

10° 21° 21°C слаб дъжд
Покажи 5-дневна