Philip H. Anselmo & The Illegals

... прочети още Philip H. Anselmo е едно от най-популярните лица на американската метъл сцена. Philip H. Anselmo е най-известен като фронтмен на Pantera – една от най-значителните метъл групи в световен мащаб. Българската публика така и не успя да се срещне с Pantera на живо, но това лято ще получи шанса да изживее музиката на Pantera на концерт, защото една от основните фигура в бандата – нейният вокалист Philip H. Anselmo и съучастниците му във Philip H. Anselmo & The Illegals идват в Бългрия! Датата на концерта им в София е 2 август, а мястото е стадион „Юнак“. EventEase в сътрудничество с Doomstar Bookings представят концерт на Philip H. Anselmo & The Illegals с изпълнение на целия емблематичен албум на Pantera „Vulgar Display of Power“. Това е шестият студиен албум на групата, издаден през 1992г., отворил нови музикални хоризонти пред бандата и променил лицето на метъла през 90-те. Знакови парчета като „Mouth for War“, „A New Level“, „Walk“, „Fucking Hostile“, „This Love“… ще останат не просто вечни хитове, а показно за това какво точно означава едно парче да е директен удар в лицето, от който могат да ти паднат зъбите. Това са примери за честно изсвирена музика със заряд; музика, която надскача понятието „актуална“ и се затвърждава като класика. Билетите за шоуто на Philip H. Anselmo & The Illegals с изпълнение на целия емблематичен албум на Pantera „Vulgar Display of Power“ са в продажба от 3 декември 2019. Билетите категория Ранно Пиле са на цена от 52.00 лв., а Приоритетните Билети, които дават право на най-заклетите фенове на Pantera да влезнат 30мин преди всички, са на цена 65лв. Билетите можете да закупите по следните начини: Онлайн Билет: http://bit.ly/PhilipAnselmoPantera чрез системата на PaySerа; По куриер с наложен платеж за цяла България с поръчка на 0886 126 995; На каса: всички магазини На Тъмно в цяла България;

Дати на провеждане

02 август 2020 от 20:00ч. до 23:00ч. (неделя)
Стадион "Юнак", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 34
София
Купи билет от 52 лв. до 65 лв.
Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече Philip H. Anselmo е едно от най-популярните лица на американската метъл сцена. Philip H. Anselmo е най-известен като фронтмен на Pantera – една от най-значителните метъл групи в световен мащаб. Българската публика така и не успя да се срещне с Pantera на живо, но това лято ще получи шанса да изживее музиката на Pantera на концерт, защото една от основните фигура в бандата – нейният вокалист Philip H. Anselmo и съучастниците му във Philip H. Anselmo & The Illegals идват в Бългрия! Датата на концерта им в София е 2 август, а мястото е стадион „Юнак“.

EventEase в сътрудничество с Doomstar Bookings представят концерт на Philip H. Anselmo & The Illegals с изпълнение на целия емблематичен албум на Pantera „Vulgar Display of Power“. Това е шестият студиен албум на групата, издаден през 1992г., отворил нови музикални хоризонти пред бандата и променил лицето на метъла през 90-те. Знакови парчета като „Mouth for War“, „A New Level“, „Walk“, „Fucking Hostile“, „This Love“… ще останат не просто вечни хитове, а показно за това какво точно означава едно парче да е директен удар в лицето, от който могат да ти паднат зъбите. Това са примери за честно изсвирена музика със заряд; музика, която надскача понятието „актуална“ и се затвърждава като класика.

Билетите за шоуто на Philip H. Anselmo & The Illegals с изпълнение на целия емблематичен албум на Pantera „Vulgar Display of Power“ са в продажба от 3 декември 2019. Билетите категория Ранно Пиле са на цена от 52.00 лв., а Приоритетните Билети, които дават право на най-заклетите фенове на Pantera да влезнат 30мин преди всички, са на цена 65лв.

Билетите можете да закупите по следните начини:

Онлайн Билет: http://bit.ly/PhilipAnselmoPantera чрез системата на PaySerа;
По куриер с наложен платеж за цяла България с поръчка на 0886 126 995;
На каса: всички магазини На Тъмно в цяла България;
Източник:

Събития наблизо

Днес 03 апр
пт 03 Апр / 10:00
Цена: 4 лв.
на 909метра в Национален дворец на културата - София
пт 03 Апр - сб 04 Апр / 15:30
Цени: 20 - 60 лв.
на 1.8км. в София
пт 03 Апр / 17:00
на 1.3км. в Национална опера и балет - София
пт 03 Апр / 19:00
Цени: 10 - 20 лв.
на 1.8км. в Театър "София"
Времето

Днес, 03 апр.

7°C ниска облачност

Утре, 04 апр.

7°C умерен дъжд

Неделя, 05 апр.

6°C слаб дъжд

Понеделник, 06 апр.

10° 7°C ниска облачност

Вторник, 07 апр.

11° 9°C ясно небе

Сряда, 08 апр.

11° 10°C разкъсана облачност

Четвъртък, 09 апр.

15° 13°C ясно небе
Покажи 5-дневна