Минало събитие

"Приятно ми е, Ива!"

... прочети още ПРИЯТНО МИ Е, ИВА! Автор: Ива Тодорова Сценична среда: Елица Георгиева Сценична среда: Момчил Алексиев Участват: Ива Тодорова ДА ПОМЪРЗЕЛУВАШ И ДА ПОЛЕТИШ Хич не Ви се ходи на работа? Естествено! Но какво да кажете на шефа? Бъдете изобретателни. Изберете кое от оправданията по-долу би било разумно да изтъкнете по телефона. Прокапа ми парното и покривът също. Плувам. Детето не иска да ходи на градина. Баба ми почина. Баба ми почина. И дядо й също. Сестра ми роди четиризнаци. Зет ми припадна. Махмурлук! Вече съм на седма бира. От затвора се обаждам. Имам въшки. Ламата ми боледува. Удари ме ток. Умирам. Ударих шестица от тотото. (Дочуване!) Сами в къщи може да се заемете с приятни занимания. Да потанцувате пред огледалото, да зяпате в небето през прозореца. На хубав спомен да се отдадете, да мечтаете или да размишлявате на най-различни теми… Като Ива, която пита - колко личности живеят в един човек? Правим ли това, което обичаме? Обичаме ли това, което правим? Какво е да си пораснал? А също и - каква е връзката между популацията на лешоядите и ежедневието на рекламния директор? А между любовен монолог и изгоряла крушка?

Дати на провеждане

26 февруари 2020 от 19:30ч.
Театър 199 - София
София
изминало
13 март 2020 от 19:30ч.
Театър 199 - София
София
изминало
27 март 2020 от 19:30ч.
Театър 199 - София
София
изминало
05 април 2020 от 15:00ч.
Театър 199 - София
София
изминало
27 април 2020 от 19:30ч.
Театър 199 - София
София
изминало

Цени

от 11.00 лв. до 18.00 лв.

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече ПРИЯТНО МИ Е, ИВА!

Автор: Ива Тодорова
Сценична среда: Елица Георгиева
Сценична среда: Момчил Алексиев
Участват: Ива Тодорова

ДА ПОМЪРЗЕЛУВАШ И ДА ПОЛЕТИШ

Хич не Ви се ходи на работа? Естествено! Но какво да кажете на шефа? Бъдете изобретателни. Изберете кое от оправданията по-долу би било разумно да изтъкнете по телефона.
Прокапа ми парното и покривът също. Плувам.
Детето не иска да ходи на градина.
Баба ми почина.
Баба ми почина. И дядо й също.
Сестра ми роди четиризнаци. Зет ми припадна.
Махмурлук!
Вече съм на седма бира.
От затвора се обаждам.
Имам въшки.
Ламата ми боледува.
Удари ме ток. Умирам.
Ударих шестица от тотото. (Дочуване!)

Сами в къщи може да се заемете с приятни занимания. Да потанцувате пред огледалото, да зяпате в небето през прозореца. На хубав спомен да се отдадете, да мечтаете или да размишлявате на най-различни теми… Като Ива, която пита - колко личности живеят в един човек? Правим ли това, което обичаме? Обичаме ли това, което правим? Какво е да си пораснал? А също и - каква е връзката между популацията на лешоядите и ежедневието на рекламния директор? А между любовен монолог и изгоряла крушка?
Източник:

Събития наблизо

Днес 03 юни
ср 03 Юни / 19:30
на 1.1км. в Сцена "DERIDA"
ср 03 Юни / 20:30
Цени: 12 - 20 лв.
на 1.5км. в Театър "София"
Утре 04 юни
чт 04 Юни / 18:30 утре
Цени: 65 - 100 лв.
на 310метра в Национален студентски дом