С каяк по Янтра и Дунав

... прочети още Воден поход по р. Янтра и р. Дунав, три релаксиращи дни покрай все още останали диви и красиви места. Прехода се извършва с туристически двойни каяци в спокойни и бавни води (да не се бърка с рафтинг). Не се изискват специални умения и големи усилия за гребането. По Дунав помага и течението на реката което е 4-5 км/ч. Идеята е да се движим бавно, да се наслаждаваме на красивата природа и да се забавляваме. Ще се спи на палатки. Има 2 нощувки. Ще бъде голям, купон както винаги. Таксата за участие е 100 (сто) лева на човек. Необходима е за наемането на лодки и инвентар. При записване се дава 50% от стойността, 50 лева (това се прави за да се гарантира провеждане на мероприятието), останалите пари се дават на място. В следствие от евентуални промени на плавателният режим по река Дунав и нивото на водата по река Янтра, са възможни изменения на програмата. Вижте програмата Тук. Организирано от Teo adventure club

С каяк по Янтра и Дунав

Дати на провеждане

05 юни 2020 от 11:00ч. (петък)
до 07 юни 2020 (неделя)
c.Долна Студена - Бяла

Цени

100 лв.

Подходящо
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Воден поход по р. Янтра и р. Дунав, три релаксиращи дни покрай все още останали диви и красиви места.

Прехода се извършва с туристически двойни каяци в спокойни и бавни води (да не се бърка с рафтинг). Не се изискват специални умения и големи усилия за гребането. По Дунав помага и течението на реката което е 4-5 км/ч. Идеята е да се движим бавно, да се наслаждаваме на красивата природа и да се забавляваме. Ще се спи на палатки. Има 2 нощувки. Ще бъде голям, купон както винаги.

Таксата за участие е 100 (сто) лева на човек. Необходима е за наемането на лодки и инвентар.
При записване се дава 50% от стойността, 50 лева (това се прави за да се гарантира провеждане на мероприятието), останалите пари се дават на място.

В следствие от евентуални промени на плавателният режим по река Дунав и нивото на водата по река Янтра, са възможни изменения на програмата.

Вижте програмата Тук.

Организирано от Teo adventure club
Още за събитието:

Времето

Днес, 02 юни.

18° 16°C умерен дъжд

Утре, 03 юни.

21° 18°C слаб дъжд

Четвъртък, 04 юни.

10° 26° 23°C ниска облачност

Петък, 05 юни.

15° 28° 27°C слаб дъжд

Събота, 06 юни.

15° 21° 18°C умерен дъжд

Неделя, 07 юни.

12° 24° 22°C ясно небе
Покажи 5-дневна