SoFest 2020

... прочети още Три дни SoFest! Три дни музика! Три дни изкуства и традиции от Балканите! Дестинацията отново е НДК, а локацията е емблематична - Кино Кабана или мястото за култура и музика на живо в центъра на София. На 4-ти септември в 19:00 ч. е откриването на SoFest 2020. Първата фестивална вечер на сцената ще излезнат виртуозните музиканти Теодосий Спасов, вокал и кавал – България, Влатко Стефановски, вокал и китара - Северна Македония и Васил Хаджиманов, клавири - Сърбия. Балканското трио ще потопи публиката в уникална етно, поп, рок и джаз експлозия част, както от новите им музикални проекти, така и от познатите в цял свят и много обичани техни хитове. Вечерта ще предложи и уникално модно ревю „Традиция и настояще“ на Национална художествена академия отново с тема Балкани. Начало 19:30 часа. Вратите отварят в 18:30 часа. Билети в мрежата на Ивентим, онлайн и на място. На 5-ти септември SoFets 2020 ще представи Пощенска кутия за балкански приказки и концерт на TINO and live band. Специално за фестивала любими актьори, музиканти, режисьори и писатели - Любен Дилов, Гери Турийска, Георги Блажев, Цветелина Цветкова, Ники Илиев, Гергана Стоянова, Ники Станоев, Косьо Лунгов, Александър-Сано и др., по артистичен начин ще прочетат на сцената избрани разкази на балканска тематика. Най-бързо развиващия се млад изпълнител Кирил Хаджиев – Тино ще взриви сцената със своя бенд и специално за SoFest ще престави и новия си сингъл „Мисъл“. Начало 19:00 часа. Вратите отварят в 18:00 часа. Билети в мрежата на Ивентим, онлайн и на място. На 6-ти септември кадифеният и топъл глас на Белослава ще завладее гостите на SoFest 2020. Тя ще престави голяма част от синглите в предстоящия пети студиен албум заедно с музикантите Антони Рикев - китара и Росен Захариев – тромпет и перкусии. Публиката ще се потопи в музика преливаща от акустична в чил аут и фънки звучене. На сцената освен Белослава с неповториямия й стил на сцената ще видим и танцов спектакъл „Картини от една изложба“ с хореограф Анна Пампулова. Начало 19:30 часа. Вратите на Kino & Bar Cabana за концерта ще отварят в 18:30 часа. Билети в мрежата на Ивентим, онлайн и на място. Дневната програма на SoFest ще предложи театрални представления, музикални, занимателни и образователни ателиета, и много, много изненади за малки и пораснали деца. Малчуганите ще могат да се потопят в света на музиката и изкуството на 5-ти и 6-ти септември от 10:00 до 17:00 часа. През двата уикенд дни в Кино Кабана ще се проведе и тематичен SoFest базар с производители от България и Балканите. Дневната програма и SoFest базара са с вход свободен. Повече информация за SoFest 2020 ще намерите във фейсбук - https://www.facebook.com/SoFestSofia/, инстраграм - https://www.instagram.com/sofest_sofia/ и сайта на фестивала - http://sofest.avgroup-bulgaria.com/.

Дати на провеждане

04 септември 2020 (петък)
до 06 септември 2020 (неделя)
Kino Cabana - София
София
Подходящо
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Три дни SoFest!

Три дни музика!

Три дни изкуства и традиции от Балканите!

Дестинацията отново е НДК, а локацията е емблематична - Кино Кабана или мястото за култура и музика на живо в центъра на София.

На 4-ти септември в 19:00 ч. е откриването на SoFest 2020. Първата фестивална вечер на сцената ще излезнат виртуозните музиканти Теодосий Спасов, вокал и кавал – България, Влатко Стефановски, вокал и китара - Северна Македония и Васил Хаджиманов, клавири - Сърбия.

Балканското трио ще потопи публиката в уникална етно, поп, рок и джаз експлозия част, както от новите им музикални проекти, така и от познатите в цял свят и много обичани техни хитове.

Вечерта ще предложи и уникално модно ревю „Традиция и настояще“ на Национална художествена академия отново с тема Балкани.

Начало 19:30 часа. Вратите отварят в 18:30 часа. Билети в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

На 5-ти септември SoFets 2020 ще представи Пощенска кутия за балкански приказки и концерт на TINO and live band.

Специално за фестивала любими актьори, музиканти, режисьори и писатели - Любен Дилов, Гери Турийска, Георги Блажев, Цветелина Цветкова, Ники Илиев, Гергана Стоянова, Ники Станоев, Косьо Лунгов, Александър-Сано и др., по артистичен начин ще прочетат на сцената избрани разкази на балканска тематика.

Най-бързо развиващия се млад изпълнител Кирил Хаджиев – Тино ще взриви сцената със своя бенд и специално за SoFest ще престави и новия си сингъл „Мисъл“.

Начало 19:00 часа. Вратите отварят в 18:00 часа. Билети в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

На 6-ти септември кадифеният и топъл глас на Белослава ще завладее гостите на SoFest 2020. Тя ще престави голяма част от синглите в предстоящия пети студиен албум заедно с музикантите Антони Рикев - китара и Росен Захариев – тромпет и перкусии. Публиката ще се потопи в музика преливаща от акустична в чил аут и фънки звучене.

На сцената освен Белослава с неповториямия й стил на сцената ще видим и танцов спектакъл „Картини от една изложба“ с хореограф Анна Пампулова.

Начало 19:30 часа. Вратите на Kino & Bar Cabana за концерта ще отварят в 18:30 часа. Билети в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

Дневната програма на SoFest ще предложи театрални представления, музикални, занимателни и образователни ателиета, и много, много изненади за малки и пораснали деца. Малчуганите ще могат да се потопят в света на музиката и изкуството на 5-ти и 6-ти септември от 10:00 до 17:00 часа.

През двата уикенд дни в Кино Кабана ще се проведе и тематичен SoFest базар с производители от България и Балканите.

Дневната програма и SoFest базара са с вход свободен.

Повече информация за SoFest 2020 ще намерите във фейсбук - https://www.facebook.com/SoFestSofia/, инстраграм - https://www.instagram.com/sofest_sofia/ и сайта на фестивала - http://sofest.avgroup-bulgaria.com/.
Източник:

Още събития с участието на тези артисти

чт 18 юни
чт 18 Юни / 20:30 след 21 дни
Цени: 15 - 40 лв.
Летен театър - Пловдив
вт 07 юли
вт 07 Юли / 21:00 след 40 дни
Цени: 15 - 40 лв.
Летен театър - Варна
пт 16 окт
пт 16 Окт / 22:00 след 141 дни
Цена: 15 лв.
СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ

Изминали събития с участието на тези артисти

пн 18 Май / 19:00
Цени: 8 - 30 лв.
Фестивален и конгресен център - Варна
сб 16 Май / 18:00
Кромидово
нд 10 Май / 21:00
СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ
ср 06 Май / 21:00
София
сб 02 Май / 20:00
Цена: 15 лв.
Пловдив
сб 25 Апр / 14:00
Първо Студио на БНР - София
нд 19 Апр / 19:30
Първо Студио на БНР - София
пн 13 Апр / 19:00
Цени: 8 - 30 лв.
Театър "София"