SoftUni Fest

... прочети още За трета година СофтУни организира единственото по рода си състезание SoftUni Fest. Състезанието събира на едно място хора с интереси в програмирането, дигиталния маркетинг и дизайна и отправя предизвикателството да се премерят сили в 3 категории: Дигитален маркетинг Дизайн и криейтив Програмиране Няма възрастово ограничение. Участието е самостоятелно или отборно. По време на състезанието ще имате възможност да се включите в една от трите категории и да разработите проект самостоятелно или с отбор. Не се изисква предварителна подготовка, темите ще бъдат теглени на място. Ще разполагате с няколко часа да създадете част от маркетинг стратегия, визия на даден бранд, концепция за потребителско преживяване или да създадете приложение по дадена тема. Можете да заявите своето участие на: https://fest.softuni.bg/ Темите за всяка категория ще бъдат изтеглени на 27-ми юни, а разработките, представянето и награждаването ще бъдат на 28-ми юни. Регламент и участие Повече информация за регламента можете да откриете тук: https://fest.softuni.bg/#rules Награди Награда за 1-во място в категория Дигитален маркетинг – 1000 лв. Награда за 1-во място в категория Дизайн и криейтив – 1000 лв. Награди за 1-во място в категория Програмиране – 1000 лв. Регистрация За да участвате в SoftUni Fest не ви трябва предварителна подготовка. Можете да заявите своето участие на: https://fest.softuni.bg/#registration

Дати на провеждане

27 юни 2020 (събота)
до 28 юни 2020 (неделя)
ул. "Тинтява" 15-17
София
Подходящо
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече За трета година СофтУни организира единственото по рода си състезание SoftUni Fest. Състезанието събира на едно място хора с интереси в програмирането, дигиталния маркетинг и дизайна и отправя предизвикателството да се премерят сили в 3 категории:
Дигитален маркетинг
Дизайн и криейтив
Програмиране

Няма възрастово ограничение. Участието е самостоятелно или отборно.

По време на състезанието ще имате възможност да се включите в една от трите категории и да разработите проект самостоятелно или с отбор. Не се изисква предварителна подготовка, темите ще бъдат теглени на място. Ще разполагате с няколко часа да създадете част от маркетинг стратегия, визия на даден бранд, концепция за потребителско преживяване или да създадете приложение по дадена тема.

Можете да заявите своето участие на: https://fest.softuni.bg/

Темите за всяка категория ще бъдат изтеглени на 27-ми юни, а разработките, представянето и награждаването ще бъдат на 28-ми юни.

Регламент и участие
Повече информация за регламента можете да откриете тук: https://fest.softuni.bg/#rules

Награди
Награда за 1-во място в категория Дигитален маркетинг – 1000 лв.
Награда за 1-во място в категория Дизайн и криейтив – 1000 лв.
Награди за 1-во място в категория Програмиране – 1000 лв.

Регистрация
За да участвате в SoftUni Fest не ви трябва предварителна подготовка. Можете да заявите своето участие на: https://fest.softuni.bg/#registration
Източник:
Още за събитието:

Събития наблизо

Днес 06 юни
сб 06 Юни / 20:30
Цена: 6 лв.
на 1.7км. в Галерия Арт Е Факт
пн 08 юни
пн 08 Юни / 20:00 след 2 дни
Цена: 15 лв.
на 1.8км. в София Тех Парк
чт 11 юни
чт 11 Юни / 20:00 след 5 дни
Цена: 15 лв.
на 1.8км. в София Тех Парк
пт 12 юни
пт 12 Юни - нд 14 Юни след 6 дни
на 1.5км. в Арена Армеец София