Минало събитие

"Боинг Боинг"

... прочети още Затегнете предпазните колани за най-поставяната френска пиеса според рекордите на Гинес! "Боинг Боинг" от Марк Камолети режисьор: Васил Василев сценография и анимация: Николай Димитров костюмография: Константин Вълков композитор: Милен Апостолов участват: Петко Венелинов, Димитър Баненкин, Бориса Сарафова, Елица Анева, Камелия Хатиб, Нина Илиева-Петкова, Сергей Константинов Затегнете предпазните колани за най-поставяната френска пиеса според рекордите на "Гинес": "БОИНГ БОИНГ" от Марк Камолети. Няма по-щастлив мъж от Бернар: апартамент в Париж и три великолепни стюардеси, с които е сгоден, благодарение на чудесния разчет на техните работни графици. Но перфектният живот за Бернар става проблематичен, когато неговият вуйчо Робер идва, а същевременно с тази среща се задава и един нов, по-бърз реактивен самолет "Боинг Боинг", който е на път да разгроми блестящите му прецизни предварителни планове! Не след дълго и трите стюардеси са в града едновременно, а обърканият Робер започва да забравя коя лъжа на кого е казал - катастрофата наближава… Пиесата е отличена с многобройни номинации за най-престижните театрални награди в света, сред които са Drama Desk Award, наградите "Тони" и наградата "Лорънс Оливие" Марк Камолети (1923-2003) е автор на повече от 40 пиеси и е награден с едно от най-високите отличия във Франция, "Кавалер на легиона на честта". "Боинг Боинг" е първият му голям международен успех, като дебютната постановка в Лондон се играе 7 години и има зашеметяващите 2000 представления. Този феноменален факт включва "Боинг Боинг" в книгата на рекордите на Гинес, като най-играната френска пиеса. Работата на Марк Камолети като драматург продължава да вълнува почитатели на театъра и текстовете му са преведени в около 55 страни.

Дати на провеждане

София
изминало
Плевен
изминало
Плевен
изминало
Плевен
изминало

Цени

от 4.00 лв. до 15.00 лв.

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече Затегнете предпазните колани за най-поставяната френска пиеса според рекордите на Гинес!

"Боинг Боинг"
от Марк Камолети

режисьор: Васил Василев
сценография и анимация: Николай Димитров
костюмография: Константин Вълков
композитор: Милен Апостолов
участват: Петко Венелинов, Димитър Баненкин, Бориса Сарафова, Елица Анева, Камелия Хатиб, Нина Илиева-Петкова, Сергей Константинов

Затегнете предпазните колани за най-поставяната френска пиеса според рекордите на "Гинес": "БОИНГ БОИНГ" от Марк Камолети.

Няма по-щастлив мъж от Бернар: апартамент в Париж и три великолепни стюардеси, с които е сгоден, благодарение на чудесния разчет на техните работни графици. Но перфектният живот за Бернар става проблематичен, когато неговият вуйчо Робер идва, а същевременно с тази среща се задава и един нов, по-бърз реактивен самолет "Боинг Боинг", който е на път да разгроми блестящите му прецизни предварителни планове! Не след дълго и трите стюардеси са в града едновременно, а обърканият Робер започва да забравя коя лъжа на кого е казал - катастрофата наближава…

Пиесата е отличена с многобройни номинации за най-престижните театрални награди в света, сред които са Drama Desk Award, наградите "Тони" и наградата "Лорънс Оливие"

Марк Камолети (1923-2003) е автор на повече от 40 пиеси и е награден с едно от най-високите отличия във Франция, "Кавалер на легиона на честта". "Боинг Боинг" е първият му голям международен успех, като дебютната постановка в Лондон се играе 7 години и има зашеметяващите 2000 представления. Този феноменален факт включва "Боинг Боинг" в книгата на рекордите на Гинес, като най-играната френска пиеса. Работата на Марк Камолети като драматург продължава да вълнува почитатели на театъра и текстовете му са преведени в около 55 страни.

Потребители, които ще присъстват


Карта

Източник:

Още събития с участието на тези артисти

Днес 02 юли
чт 02 Юли / 20:30
Цени: 14 - 20 лв.
Театър "София"
ср 29 юли
ср 29 Юли / 20:30 след 27 дни
Цени: 14 - 20 лв.
Театър "София"

Изминали събития с участието на тези артисти

чт 25 Юни / 19:00
Цена: 10 лв.
Плевен
ср 24 Юни / 19:00
Цена: 10 лв.
Плевен
ср 17 Юни / 19:00
Цени: 6 - 24 лв.
Плевен
вт 16 Юни / 19:00
Цени: 6 - 24 лв.
Плевен
ср 10 Юни / 20:30
Цени: 14 - 20 лв.
Театър "София"
чт 21 Май / 19:30
Цени: 18 - 30 лв.
Сатиричен театър "Алеко Константинов" - София
пн 18 Май / 19:30
Цени: 20 - 35 лв.
Сатиричен театър "Алеко Константинов" - София
пт 15 Май / 19:00
Цени: 10 - 20 лв.
Tеатър "Българска армия" - София
пн 27 Апр / 19:30
Цени: 20 - 35 лв.
Сатиричен театър "Алеко Константинов" - София
нд 26 Апр / 19:30
Цени: 18 - 30 лв.
Сатиричен театър "Алеко Константинов" - София