Минало събитие

Тетевенски Върхове Trail Run

... прочети още С удоволствие Ви представяме един проект - опит за популяризирането на град Тетевен и околоността, като локация с възможност за развитие на планинското бягане и колоездене. След миналогодишното ни първо издание, през новата 2020 продължаваме в опит да възродим до скоро прекратеното състезание ''Тетевенски върхове'' За нас е чест да Ви поканим и заедно да потичаме в красивите местности около град Тетевен и заобикалящитите го върхове. Дистанциите ще бъдат две : 22 км (1450 м D+) и 36 км (2750 м D+). Както миналата, така и тази година състезанието ще бъде без такса за участие в опит да съберем повече почитатели на този толкова красив спорт, като се надяваме в най-скоро време да успеем да осигурим възможно най-много удобства за самото състезание. С радост ще очакваме Вас и вашите близки да се порадваме на карасотата на тетевенския балкан! Поставяме форма за регистрация на желаещите участие, скоро ще има и подобна за приятели имащи желанието да станат доброволци. https://forms.gle/EfutfnKVBsYwXHgH9 Повече информация относно самото събитие очаквайте скоро!

Тетевенски Върхове Trail Run

Дати на провеждане

23 май 2020
Тетевен
изминало
Подходящо
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече С удоволствие Ви представяме един проект - опит за популяризирането на град Тетевен и околоността, като локация с възможност за развитие на планинското бягане и колоездене.
След миналогодишното ни първо издание, през новата 2020 продължаваме в опит да възродим до скоро прекратеното състезание ''Тетевенски върхове''
За нас е чест да Ви поканим и заедно да потичаме в красивите местности около град Тетевен и заобикалящитите го върхове.
Дистанциите ще бъдат две : 22 км (1450 м D+) и 36 км (2750 м D+).
Както миналата, така и тази година състезанието ще бъде без такса за участие в опит да съберем повече почитатели на този толкова красив спорт, като се надяваме в най-скоро време да успеем да осигурим възможно най-много удобства за самото състезание.
С радост ще очакваме Вас и вашите близки да се порадваме на карасотата на тетевенския балкан!

Поставяме форма за регистрация на желаещите участие, скоро ще има и подобна за приятели имащи желанието да станат доброволци.

https://forms.gle/EfutfnKVBsYwXHgH9

Повече информация относно самото събитие очаквайте скоро!
Още за събитието:

Времето

Днес, 06 юни.

14° 23° 23°C слаб дъжд

Утре, 07 юни.

12° 21° 21°C умерен дъжд

Понеделник, 08 юни.

12° 22° 22°C умерен дъжд

Вторник, 09 юни.

13° 23° 23°C силен дъжд

Сряда, 10 юни.

14° 24° 24°C силен дъжд

Четвъртък, 11 юни.

14° 21° 20°C силен дъжд
Покажи 5-дневна