Минало събитие

The Mystical Power of Shaolin Kung Fu

... прочети още МОНАСИТЕ ОТ ШАОЛИН - МИСТИЧНАТА СИЛА НА КУНГ ФУ СПЕКТАКЪЛЪТ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН НА 22 И 24 ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА В СОФИЯ И ВАРНА Монасите от Шаолин са безспорно явление, което всеки път впечатлява публиката с невероятните постижения на човешкия дух и природа. Повече от 25 години те пътуват по света и демонстрират своите изключителни умения. Следващата година, монаси от най-различни възрасти ще демонстрират в София и Варна магията на Кунг Фу изкуството. Представлението на 22 февруари е в зала 1 на НДК, а в морската ни столица ще се състои на 24 февруари в ДКС. Гостуването на Монасите от Шаолин се организира от Loud Concerts. Билетите за спектакъла МОНАСИТЕ ОТ ШАОЛИН - МИСТИЧНАТА СИЛА НА КУНГ ФУ влизат в продажба от днес, 2 септември, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Ценовите категории за София са от 35 до 85 лева, а за Варна от 25 до 60 лева, в зависимост от местоположението в залите. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. Повече от 1500 години легендарните монаси от Шаолин Кунг Фу са Майстори на енергията. Вътрешната енергия на човека – Ки и нейното овладяване, води до невероятни постижения, които изглеждат невъзможни за обикновените хора. Тя може да бъде блокирана или стимулирана чрез медитация и техники на дишане, така че да се изолира болка или нараняване за кратък период от време, а също така може да бъде използвана и за лечение. В манастира Шаолин, в близост до свещената планина Суншан, Дзен будистите започват да практикуват физическо и духовно усъвършенстване още от най-ранна възраст. Двата спектакъла, на 22 февруари в София в НДК и на 24 февруари във Варна – зала ДКС, ще представят историята на Шаолин чрез майсторски изпълнени физически упражнения от група от 18 монаси, водени от своя възрастен учител. Те ще демонстрират ненадминатото си Кунг Фу и Ки Гонг майсторство, постигнато с дългогодишен труд. Българската публика ще се потопи в тайните на китайската философия и митове, мъдростта на Дзен будизма и изумителни сцени, постигнати благодарение на овладяването на вътрешната Ки енергия. Интерактивните спектакли ще помогнат на публиката да надникне в тайнствения свят на китайските монаси и тяхната мистична енергия!

Дати на провеждане

София
изминало
Варна
изминало

Цени

от 35.00 лв. до 85.00 лв.

Подходящо
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече МОНАСИТЕ ОТ ШАОЛИН - МИСТИЧНАТА СИЛА НА КУНГ ФУ
СПЕКТАКЪЛЪТ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН НА 22 И 24 ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА В СОФИЯ И ВАРНА

Монасите от Шаолин са безспорно явление, което всеки път впечатлява публиката с невероятните постижения на човешкия дух и природа. Повече от 25 години те пътуват по света и демонстрират своите изключителни умения. Следващата година, монаси от най-различни възрасти ще демонстрират в София и Варна магията на Кунг Фу изкуството. Представлението на 22 февруари е в зала 1 на НДК, а в морската ни столица ще се състои на 24 февруари в ДКС. Гостуването на Монасите от Шаолин се организира от Loud Concerts.

Билетите за спектакъла МОНАСИТЕ ОТ ШАОЛИН - МИСТИЧНАТА СИЛА НА КУНГ ФУ влизат в продажба от днес, 2 септември, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис.

Ценовите категории за София са от 35 до 85 лева, а за Варна от 25 до 60 лева, в зависимост от местоположението в залите.

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Повече от 1500 години легендарните монаси от Шаолин Кунг Фу са Майстори на енергията. Вътрешната енергия на човека – Ки и нейното овладяване, води до невероятни постижения, които изглеждат невъзможни за обикновените хора. Тя може да бъде блокирана или стимулирана чрез медитация и техники на дишане, така че да се изолира болка или нараняване за кратък период от време, а също така може да бъде използвана и за лечение. В манастира Шаолин, в близост до свещената планина Суншан, Дзен будистите започват да практикуват физическо и духовно усъвършенстване още от най-ранна възраст.

Двата спектакъла, на 22 февруари в София в НДК и на 24 февруари във Варна – зала ДКС, ще представят историята на Шаолин чрез майсторски изпълнени физически упражнения от група от 18 монаси, водени от своя възрастен учител. Те ще демонстрират ненадминатото си Кунг Фу и Ки Гонг майсторство, постигнато с дългогодишен труд.

Българската публика ще се потопи в тайните на китайската философия и митове, мъдростта на Дзен будизма и изумителни сцени, постигнати благодарение на овладяването на вътрешната Ки енергия.

Интерактивните спектакли ще помогнат на публиката да надникне в тайнствения свят на китайските монаси и тяхната мистична енергия!

Потребители, които ще присъстват


Карта

Източник:

Други събития в Дворец на културата и спорта - Варна

сб 27 Юни - нд 28 Юни / 08:00 след 30 дни
Дворец на културата и спорта - Варна
сб 26 Сеп / 20:00 след 121 дни
Цени: 20 - 60 лв.
Дворец на културата и спорта - Варна
сб 10 Окт / 19:00 след 135 дни
Цени: 15 - 50 лв.
Дворец на културата и спорта - Варна
пн 19 Окт - вт 20 Окт след 144 дни
Дворец на културата и спорта - Варна
вт 20 Окт / 19:00 след 145 дни
Цени: 12 - 25 лв.
Дворец на културата и спорта - Варна
сб 24 Окт - нд 25 Окт след 149 дни
Дворец на културата и спорта - Варна
Виж всички

Събития наблизо

сб 30 май
сб 30 Май / 23:00 след 2 дни
Цени: 12 - 15 лв.
на 1.9км. в Rubik Art Center
пн 01 юни
пн 01 Юни / 18:00 след 4 дни
на 1.8км. в Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна
ср 03 юни
ср 03 Юни / 18:00 след 6 дни
на 1.8км. в Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна
чт 04 юни