"Титанично"

... прочети още ТИТАНИЧНО Автор: Милица Гладнишка Текст: Мария Моева Текст: Петя Русева Участват: Милица Гладнишка, Михаил Йосифов, Васил Спасов, Атанас Попов, Борис Таслев Със стендъп хумор Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на „Титаник” например не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив - от титаничните провали може да се роди голямо изкуство! Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach (авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев "Титанично" - музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх. Ексцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край. В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер, ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията. Да си купиш билет за Титаник се е оказало доста рискован ход, но вие бъдете смели – вземете си билет за „Титанично” и бъдете готови за всичко!

Дати на провеждане

16 август 2020 от 20:30ч. (неделя)
Летен театър - Бургас
Бургас
18 август 2020 от 20:30ч. (вторник)
Лятно кино "Орфей" - Пловдив
Пловдив

Цени

от 15.00 лв. до 25.00 лв.

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече ТИТАНИЧНО

Автор: Милица Гладнишка
Текст: Мария Моева
Текст: Петя Русева
Участват: Милица Гладнишка, Михаил Йосифов, Васил Спасов, Атанас Попов, Борис Таслев

Със стендъп хумор Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на „Титаник” например не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив - от титаничните провали може да се роди голямо изкуство!

Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach (авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев

"Титанично" - музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх.

Ексцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край.
В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер, ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

Да си купиш билет за Титаник се е оказало доста рискован ход, но вие бъдете смели – вземете си билет за „Титанично” и бъдете готови за всичко!

Коментари

Други събития в Летен театър - Велико Търново

чт 20 Авг / 21:00 след 12 дни
Цени: 15 - 30 лв.
Летен театър - Велико Търново
чт 10 Сеп / 20:00 след 33 дни
Цени: 15 - 20 лв.
Летен театър - Велико Търново
Виж всички

Още събития с участието на тези артисти

вт 11 авг
вт 11 Авг / 20:30 след 3 дни
Цени: 15 - 20 лв.
Лятно кино "Орфей" - Пловдив

Изминали събития с участието на тези артисти

пт 31 Юли / 21:00
Остров "Света Анастасия"
пн 20 Юли / 19:00
Цени: 15 - 20 лв.
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София
пт 10 Юли / 20:00
Национален дворец на културата - София
чт 09 Юли / 19:00
Цена: 15 лв.
Kino Cabana - София
вт 07 Юли / 19:00
Цени: 15 - 20 лв.
Театър "Сълза и смях" Открита сцена - София
сб 04 Юли / 20:00
Национален дворец на културата - София
чт 18 Юни / 19:00
Цени: 25 - 40 лв.
София
ср 17 Юни / 20:00
Цена: 10 лв.
София