Минало събитие

"Той е дяволът!"

... прочети още Автор: Себастиан Тиери Превод: Ваня Николова Превод: Михаил Билалов Режисьор: Проф. Здравко Митков Сценография: Петър Митев Участват: Михаил Билалов, Рашко Младенов, Мая Бабурска, Веселина Конакчийска Автор на пиесата е известният и изключително успешен френски актьор и драматург Себастиан Тиери, който е сред най-актуалните име в света на театъра, киното и телевизията във Франция. Себастиан Тиери е носител на награда „Молиер“, за която е бил номиниран още цели 7 пъти. Преводът на пиесата „Той е дяволът!“ е дело на Михаил Билалов и Ваня Николова. Режисьор на спектакъла е проф. Здравко Митков, който за последно работи в Младежки театър "Николай Бинев" през 2017-а г., поставяйки един от любимите спектакли на българската публика през последните години – „Разделям двойки по домовете“! Сценографията на спектакъла „Той е дяволът!“ ще бъде на Петър Митев, който също е част от страхотния екип на хита „Разделям двойки по домовете“. Актьорският състав на комедията „Той е дяволът!“ е меко казано впечатляващ и сме убедени, че прекрасните Михаил Билалов, Рашко Младенов, Мая Бабурска и Веселина Конакчийска ще превърнат пиесата в забавен, енергичен и жив спектакъл, на който да се наслаждаваме с усмивка, а ехото от смеха на зрителите ще изпълва салона! Премиерата на спектакъла „Той е дяволът!“ ще бъде през месец април на Голяма сцена в Младежки театър "Николай Бинев"!

Дати на провеждане

София
изминало
София
изминало
София
изминало

Цени

от 14.00 лв. до 16.00 лв.

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече Автор: Себастиан Тиери
Превод: Ваня Николова
Превод: Михаил Билалов
Режисьор: Проф. Здравко Митков
Сценография: Петър Митев
Участват: Михаил Билалов, Рашко Младенов, Мая Бабурска, Веселина Конакчийска

Автор на пиесата е известният и изключително успешен френски актьор и драматург Себастиан Тиери, който е сред най-актуалните име в света на театъра, киното и телевизията във Франция. Себастиан Тиери е носител на награда „Молиер“, за която е бил номиниран още цели 7 пъти. Преводът на пиесата „Той е дяволът!“ е дело на Михаил Билалов и Ваня Николова.

Режисьор на спектакъла е проф. Здравко Митков, който за последно работи в Младежки театър "Николай Бинев" през 2017-а г., поставяйки един от любимите спектакли на българската публика през последните години – „Разделям двойки по домовете“! Сценографията на спектакъла „Той е дяволът!“ ще бъде на Петър Митев, който също е част от страхотния екип на хита „Разделям двойки по домовете“.

Актьорският състав на комедията „Той е дяволът!“ е меко казано впечатляващ и сме убедени, че прекрасните Михаил Билалов, Рашко Младенов, Мая Бабурска и Веселина Конакчийска ще превърнат пиесата в забавен, енергичен и жив спектакъл, на който да се наслаждаваме с усмивка, а ехото от смеха на зрителите ще изпълва салона!

Премиерата на спектакъла „Той е дяволът!“ ще бъде през месец април на Голяма сцена в Младежки театър "Николай Бинев"!
Източник:

Още събития с участието на тези артисти

пт 04 дек
пт 04 Дек / 20:00 след 193 дни
Цени: 25 - 40 лв.
Национален дворец на културата - София

Изминали събития с участието на тези артисти

сб 16 Май / 19:30
Цени: 12 - 20 лв.
Сатиричен театър "Алеко Константинов" - София
вт 12 Май / 19:00
Цени: 10 - 20 лв.
Варна
сб 09 Май / 19:30
Цени: 16 - 30 лв.
Сатиричен театър "Алеко Константинов" - София
чт 30 Апр / 19:00
Цени: 20 - 25 лв.
София
вт 28 Апр / 19:00
Цени: 25 - 40 лв.
София
пт 24 Апр / 19:00
Цени: 10 - 30 лв.
София
пт 24 Апр / 19:00
Цени: 10 - 20 лв.
София
ср 15 Апр / 19:00
Цени: 25 - 40 лв.
София
вт 14 Апр / 19:00
Цена: 14 лв.
София
пн 13 Апр
Цени: 12 - 20 лв.
София