TRUCK EXPO 2020

... прочети още Международното изложение TRUCK EXPO 2020 ще Ви пренесе в бъдещето, с изложби на откритите площи и тест драйв зона. Тук можете да усетите най-новите технологии и дигитални решения в следващите поколения камиони, автобуси, лекотоварни автомобили, ремаркета и полуремаркета. В допълнение, стартъп фирми, цифрови компании, доставчици на енергия, на интермодална градска логистика и университети ще представят иновации и концепции в сферата на бъдещата мобилност и логистичните услуги. Електрическо зареждане на място, VR преживявания, интерактивни експонати, тестови маршрути и специални формати на събитията – TRUCK EXPО 2020 ще даде възможност на посетителите да изживеят бъдещето на транспорта в ново, динамично измерение. За поредна година ще има TRUCK TUNING SHOW, като част от съпътстващата програма на изложението. Там ще видим предела, който може да се постигне с подобренията в двигателите, производителността, емисиите или външния вид на камионите. Очакват Ви много нови услуги за професионална публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини. Специализиран тест драйв ще даде шанс на всички професионалисти да се докоснат до най-добрите машини, технологии и и оборудване. Следвайте новия хаштаг за четвъртото издание на изложението #truckexpo20. Входът е свободен!

Дати на провеждане

11 юни 2020 (четвъртък)
до 14 юни 2020 (неделя)
Международен панаир Пловдив
Пловдив

Цени

Вход свободен


Тагове

Подходящо
За възрастни

Описание

... прочети повече Международното изложение TRUCK EXPO 2020 ще Ви пренесе в бъдещето, с изложби на откритите площи и тест драйв зона. Тук можете да усетите най-новите технологии и дигитални решения в следващите поколения камиони, автобуси, лекотоварни автомобили, ремаркета и полуремаркета. В допълнение, стартъп фирми, цифрови компании, доставчици на енергия, на интермодална градска логистика и университети ще представят иновации и концепции в сферата на бъдещата мобилност и логистичните услуги. Електрическо зареждане на място, VR преживявания, интерактивни експонати, тестови маршрути и специални формати на събитията – TRUCK EXPО 2020 ще даде възможност на посетителите да изживеят бъдещето на транспорта в ново, динамично измерение.

За поредна година ще има TRUCK TUNING SHOW, като част от съпътстващата програма на изложението. Там ще видим предела, който може да се постигне с подобренията в двигателите, производителността, емисиите или външния вид на камионите. Очакват Ви много нови услуги за професионална публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини. Специализиран тест драйв ще даде шанс на всички професионалисти да се докоснат до най-добрите машини, технологии и и оборудване.

Следвайте новия хаштаг за четвъртото издание на изложението #truckexpo20.

Входът е свободен!
Източник:
Още за събитието:

Други събития в Международен панаир Пловдив

ср 03 Юни - нд 07 Юни / 09:00 след 5 дни
Международен панаир Пловдив
пн 21 Сеп - сб 26 Сеп след 115 дни
Международен панаир Пловдив
пн 21 Сеп - сб 26 Сеп след 115 дни
Международен панаир Пловдив
вт 22 Сеп / 09:00 след 116 дни
Международен панаир Пловдив
вт 22 Сеп / 09:00 след 116 дни
Международен панаир Пловдив
Виж всички

Събития наблизо

ср 03 юни
ср 03 Юни - нд 07 Юни / 09:00 след 5 дни
на 0метра в Международен панаир Пловдив
чт 04 юни
чт 04 Юни / 21:00 след 6 дни
Вход свободен
на 986метра в Пловдив
пт 05 юни
пт 05 Юни / 20:00 след 7 дни
Цена: 10 лв.
на 1.1км. в Театър "Хенд" - Пловдив
сб 13 юни
сб 13 Юни / 08:30 след 15 дни
на 1.8км. в Градски Дом на Културата "Борис Христов" - Пловдив