Световен шампионат по фолклор "World Folk" - Несебър

... прочети още Световният шампионат по фолклор "World Folk" ще се проведе на 20 - 30 Август 2020. Фестивалът се провежда в рамките на Музикални празници "Евро фолк", които се състоят от четиридесет и пет музикални фестивала и се провеждат под егидата на Европейска Асоциация на Фолклорните Фестивали - ЕАFF в различни европейски градове. Характерна особеност на Музикалните празници "Евро фолк" е, че всички изпълнения се записват с професионална аудио и телевизионна техника и най-добрите от тях се излъчват многократно по повече от 50 кабелни и сателитни телевизии, както и по Световната интернет телевизия EuroFolkTV. Концертите са в Античния амфитеатър в Несебър, Бургас, Обзор, Свети Влас.

Световен шампионат по фолклор "World Folk" - Несебър

Дати на провеждане

20 август 2020 (четвъртък)
до 30 август 2020 (неделя)
Античен амфитеатър - Несебър
Несебър
Подходящо
За деца
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Световният шампионат по фолклор "World Folk" ще се проведе на 20 - 30 Август 2020.

Фестивалът се провежда в рамките на Музикални празници "Евро фолк", които се състоят от четиридесет и пет музикални фестивала и се провеждат под егидата на Европейска Асоциация на Фолклорните Фестивали - ЕАFF в различни европейски градове.

Характерна особеност на Музикалните празници "Евро фолк" е, че всички изпълнения се записват с професионална аудио и телевизионна техника и най-добрите от тях се излъчват многократно по повече от 50 кабелни и сателитни телевизии, както и по Световната интернет телевизия EuroFolkTV.

Концертите са в Античния амфитеатър в Несебър, Бургас, Обзор, Свети Влас.

Потребители, които ще присъстват

Източник:

Събития наблизо

пт 05 юни
пт 05 Юни - нд 07 Юни след 68 дни
на 156метра в Несебър
ср 01 юли
ср 01 Юли - пн 06 Юли след 94 дни
на 0метра в Античен амфитеатър - Несебър