Минало събитие

Международен фолклорен фестивал "Българска роза" - Приморско

... прочети още Кристална морска вода, дълги пясъчни ивици, много слънце и незабравими фолклорни ритми- това е Международният фолклорен фестивал ПРИМОРСКО . Вдъхновете своето лято като се включите в този вълнуващ празник на изкуството и приятелството, който предстои в черноморския курорт. Многобройни участници от цял свят, разнообразна програма, възможност за активен морски отдих и интересни екскурзии- това са предпоставките, които утвърдиха Фестивала като любима дестинация на хиляди фолклористи от над 30 държави. За участие във Фестивала са поканени професионални, любителски,творчески колективи и отделни участници от България и от различни страни като Гърция, Молдова, Русия, Турция, Македония, Сърбия, Румъния и др. Възраст на участниците в конкурсната програма на Фестивала е от 8 до 20 години. Целта на фестивала е да се предостави възможност на младите изпълнители от различни страни за срещи и обмяна на творчески опит, да се популяризира фолклорът сред подрастващото поколение и съхраняване на народните традиции на всяка държава за бъдещите поколения.

Международен фолклорен фестивал "Българска роза" - Приморско

Дати на провеждане

20 август 2019
до 26 август 2019
Приморско ММЦ, хотел "Хелиос"
Приморско
изминало
22 август 2020 от 16:00ч.
до 26 август 2020
Приморско ММЦ, хотел "Хелиос"
Приморско
изминало

Местоположение


Цени

Вход свободен

Подходящо
За семейства
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Кристална морска вода, дълги пясъчни ивици, много слънце и незабравими фолклорни ритми- това е Международният фолклорен фестивал ПРИМОРСКО . Вдъхновете своето лято като се включите в този вълнуващ празник на изкуството и приятелството, който предстои в черноморския курорт. Многобройни участници от цял свят, разнообразна програма, възможност за активен морски отдих и интересни екскурзии- това са предпоставките, които утвърдиха Фестивала като любима дестинация на хиляди фолклористи от над 30 държави.

За участие във Фестивала са поканени професионални, любителски,творчески колективи и отделни участници от България и от различни страни като Гърция, Молдова, Русия, Турция, Македония, Сърбия, Румъния и др. Възраст на участниците в конкурсната програма на Фестивала е от 8 до 20 години. Целта на фестивала е да се предостави възможност на младите изпълнители от различни страни за срещи и обмяна на творчески опит, да се популяризира фолклорът сред подрастващото поколение и съхраняване на народните традиции на всяка държава за бъдещите поколения.

Допълнителна информация

289 преглеждания 44 преглеждания за последния месец Facebook събитие fest-bg.com

Коментари

Оферти за събития и забавления наблизо

Театрална формация Мелпомена Ексклузивно в Grabo.bg! "Забраненото шоу на Рачков" на 25 Септември в Бургас Grabo.bg 977 бр. Топ цена: 25.00лв Виж повече » Театрална формация Мелпомена Ексклузивно в Grabo.bg! "Забраненото шоу на Рачков" на 26 Септември в Бургас Grabo.bg 753 бр. Топ цена: 25.00лв Виж повече » Пико Ажур Руслан Мъйнов и Мария Сапунджиева в "Направихте ме на луд", със специалното участие на Йорданка Христова - на 29.09 Grabo.bg 67 бр. Топ цена: 15.00лв Виж повече » Арт Мелпомena Концерт на Тоника Домини и приятели "Спомен за Гого" на 30 Септември Grabo.bg 93 бр. Топ цена: 16.00лв Виж повече » Feri Art Productions Невероятният Кръстю Лафазанов в моноспектакъла "Пълнолудие: Отложен живот" - на 1 Октомври Grabo.bg 7 бр. Топ цена: 19.00лв Виж повече » Драматичен театър "Адриана Будевска" -40% Асен Блатечки и Койна Русева в постановката "Умопомрачение" на 30 Септември Grabo.bg 25 бр. Цена: 12.00лв 20.00лв Виж повече »
Виж всички