Европейски шампионат по фолклор "Евро фолк 2020"

... прочети още Музикалните празници “Евро фолк” се състоят от четиридесет и пет музикални фестивала и се провеждат под егидата на Европейска Асоциация на Фолклорните Фестивали - ЕАFF в различни европейски градове. Основно събитие на Музикални празници “Евро фолк” е Фестивал №1 в Европа на традиционните народни изкуства - Старопланински събор “Балкан фолк” в България. В него ежегодно участват от 7 000 до 15 000 музиканти, певци и танцьори. Внимание заслужават и фестивалите в Санкт Петербург, Лондон, Париж, Рим, Прага, Будапеща, Несебър, Виена, Охрид, Краков, Барселона и др. Характерна особеност на Музикалните празници “Евро фолк” е, че всички изпълнения се записват с професионална аудио и телевизионна техника и най-добрите от тях се излъчват многократно по повече от 20 кабелни и сателитни телевизии, както и по Световната интернет телевизия "EuroFolkTV"

Европейски шампионат по фолклор "Евро фолк 2020"

Дати на провеждане

01 юли 2020 (сряда)
до 06 юли 2020 (понеделник)
Античен амфитеатър - Несебър
Несебър
Подходящо
За младежи
За възрастни

Описание

... прочети повече Музикалните празници “Евро фолк” се състоят от четиридесет и пет музикални фестивала и се провеждат под егидата на Европейска Асоциация на Фолклорните Фестивали - ЕАFF в различни европейски градове. Основно събитие на Музикални празници “Евро фолк” е Фестивал №1 в Европа на традиционните народни изкуства - Старопланински събор “Балкан фолк” в България. В него ежегодно участват от 7 000 до 15 000 музиканти, певци и танцьори.

Внимание заслужават и фестивалите в Санкт Петербург, Лондон, Париж, Рим, Прага, Будапеща, Несебър, Виена, Охрид, Краков, Барселона и др.

Характерна особеност на Музикалните празници “Евро фолк” е, че всички изпълнения се записват с професионална аудио и телевизионна техника и най-добрите от тях се излъчват многократно по повече от 20 кабелни и сателитни телевизии, както и по Световната интернет телевизия "EuroFolkTV"
Източник:

Събития наблизо

пт 05 юни
пт 05 Юни - нд 07 Юни след 11 дни
на 156метра в Несебър
чт 02 юли
чт 02 Юли - вт 07 Юли след 38 дни
Вход свободен
на 22метра в Несебър
чт 20 авг
чт 20 Авг - нд 30 Авг след 87 дни
на 0метра в Античен амфитеатър - Несебър
пт 28 авг
пт 28 Авг - нд 30 Авг след 95 дни
на 9метра в Несебър