Описание

Хотел Афродита се намира на Южния плаж на град Несебър и е разположен на самия морски бряг.

Създаден е за всички, които обичат слънчевите плажове, приятния климат и чистото море, в съчетание с удобство и лукс. Можете да релаксирате край открития плувен басейн с изглед към морето, да си вземете коктейл или да се поглезите с масаж. Ресторантът на хотел Афродита разполага с 50 места и 70 места на терасата с чудесен изглед към стария град и плажа. Гостите ни могат да се насладят на българска кухня и рибни специалитети, както и на традиционни европейски ястия.

Старият град на Несебър е само на 10 минути пеша. Най-популярният български морски курорт - Слънчев бряг, е само на 3 километра. Безплатен транспорт до Аква парк Несебър и Аква парк Слънчев бряг се предлага в непосредствена близост до хотела. Всичко това, в съчетание с професионалното ниво на обслужване, е рецептата за незабравима почивка.

Хотелът разполага със 73 двойни стаи и 1 апартамент, които са оборудвани с телефон, централен климатик, TV, балкон с уникална морска гледка или изглед към парка, мини бар, душ кабина и сешоар.

Комплексът предлага следните услуги:

• Интернет клуб;
• Масажен кабинет;
• Сауна;
• Билярд;
• Футболна маса;
• Фитнес център;
• Магазин за сувенири и магазин за дрехи и бижута;
• Открит басейн с детски кът;
• Безплатен паркинг;
• Продажба на билети за Аква парк (в Несебър и Сл.бряг);
• Екскурзии. Прочети още

Удобства

Няма добавени удобства
покажи по-стари коментари
Матей преди 7 години

Добър хотел с отлично местоположение!

Daniela преди 6 години

Чисто, уютно с изглед към морето. Спокойствие и красота.
Благодарим на персонала на хотел Афродита за чудесното отношение! Определено ще ви посетим отново. :)

Красимира преди 6 години

Хотел на брега на морето с чисти и просторни стаи. Плажната ивица около хотела - широка, чиста, добре поддържана. Закуската беше разнообразна, басейнът чист, храната в ресторанта също беше хубава. Като забележка мога да отбележа само, че хубавите места около басейна бяха перманентно запазени с хавлии, без да има наоколо хора. Препоръчвам :)

Атанас преди 6 години

Хотелът беше чудесен, стаята - перфектна, с изглед към морето, чудна гледка към изгрева... Не се възползвахме от закуската, но хапнахме веднъж в ресторантчето към хотела - кухнята беше прилична, цените - нормални като за заведение. С удоволствие бих посетил хотела отново.

Петър преди 6 години

Всичко беше ок, много сме доволни, само за топлата вода в банята - не тръгваше на момента, а трябваше да се източи.
Закуската и храната бяха наред

Божкова преди 5 години

Отлично обслужване.Много мил персонал.Страхотна храна.В съчетание с местоположението на хотела почивката беше удоволствие!

Katia преди 5 години

Превъзходно място за почивка. Простор, чистота, зеленина, прекрасна гледка към морето и много любезен и мил персонал. Ресторант - приятна и много свежа обстановка с много добра кухня.

Grosmaster преди 5 години

Страхотен хотел, отлично обслужване, храната в ресторанта е чудесна.

мирослава преди 5 години

Много добър хотел, чудесно местоположение. Бях приятно изненадана за рождения си ден.Благодаря много, скоро пак ще ви посетим Афродита.

Krasimir преди 5 години

Перфектни!

Коментирай 500 символа

Контакти с хотела

Вземи ваучер от Grabo:

Виж още 6 оферти
Виж всички

Какво да видя наблизо?

40 забележителности в близост